Zoekmachine optimalisatie Haarlem voor een échte website

Als bedrijf lag onze aandacht vooral op offline marketing. We zijn bekend in de omgeving van Haarlem en de reclame die onze klanten voor ons maken, was voor ons genoeg. Tot de economische crisis. Veel van onze vaste klanten verdwenen en ons netwerk liet al snel gaten zien. Op zich geen probleem, ware het niet dat we zagen dat de afname ook sterk afnam. We hadden meer kanalen nodig om nieuwe klanten aan te trekken en besloten te gaan werken met een website. Dankzij de gemakkelijk op te zetten CMS is dat binnen een paar klikken al geregeld immers. Na een jaar kwamen we erachter dat we helemaal geen verkeer kregen via de zoekmachines. Alleen mensen die het hele adres invoerden, kwamen op onze website uit. Geen Google, geen Yahoo, geen Bing. We gingen naar zoekmachine optimalisatie Haarlem om te kijken of zij ons verder konden helpen. Daar leerden we voor het eerst wat SEO is en dat het gebruik van trefwoorden in de tekst helemaal niet genoeg is. Zoekmachine optimalisatie Haarlem (Follow Me, de mensen achter followme.nl) wisten direct welke stappen gezet moesten worden. Maar het meest verrast waren we nog over de prijzen.

Zoekmachine optimalisatie Haarlem helpt ondernemers verder

We kregen direct een aantal handige tips om meer met de website te doen via zoekmachine optimalisatie Haarlem. Zij wezen ons op het gebruik van frames en afbeeldingen en gingen direct aan de slag met een concurrentieonderzoek. Iets waar wij nooit aan gedacht zouden hebben, maar zoekmachine optimalisatie Haarlem verzekerde ons dat dit vruchten af zou werpen. We zijn inmiddels een goed jaar verder en we moeten eerlijk zeggen dat we onder de indruk zijn. Zoekmachine optimalisatie Haarlem heeft onze complete website voorzien van nieuwe inhoud en heeft daar de nieuwste SEO-regels bij gebruikt. Geen trefwoorden op vaste plekken, maar organische content van hoog niveau compleet met een intern linksysteem. Ook heeft zoekmachine optimalisatie Haarlem meer dan 20 backlinks kunnen regelen. We zijn daar erg blij mee, want we hadden geen idee wat het belang van deze linkjes waren, totdat we eens keken naar de statistieken van de gebruikers. Nu zijn er nauwelijks mensen die het complete adres van onze website in moeten voeren om op de website te komen. We hebben juist enorm veel organisch verkeer zonder dat we advertenties hebben moeten plaatsen. Zoekmachine optimalisatie Haarlem heeft daarnaast ook nog eens een bijzonder aantrekkelijke prijs voor ons weten te regelen, omdat zij enthousiast aan de slag willen gaan met ondernemers. Om de mensen achter de schermen toch te bedanken, hebben we de tijd genomen om deze pagina vol te schrijven.

Meer uit je bedrijf halen

Nu we het effect gezien hebben van online marketing, een sterke website en zoekmachine optimalisatie rond Haarlem moeten we eerlijk toegeven dat we ons afvragen wat we als bedrijf hadden kunnen bereiken wanneer we dit ook al gebruikten tijdens de economische crisis. Op dit moment scoren we op nummer 1 met al onze trefwoorden in Google, maar dat is nog niet eens het echte grote voordeel. We merken steeds weer dat de mensen die op onze website komen ook echt op zoek zijn naar onze producten en diensten. We verkopen dus veel meer. Dankzij zoekmachine optimalisatie Haarlem kunnen we daarnaast bezoekers aantrekken die niet eens zoeken op de trefwoorden die wij op de website hebben! Hoe dat precies zit, snappen we nog steeds niet helemaal, maar aangezien dit allemaal in goede handen is, kunnen we er alleen maar van genieten. Elke keer weer wanneer we de statistieken openen.