Zoekmachine optimalisatie (SEO)
Een website die er perfect uitziet met een schitterend design is natuurlijk mooi. Maar als u niet gevonden wordt in Google heeft u er natuurlijk niks aan. Daarom is het belangrijk dat u website voorzien is van een goed afgestelde SEO waardoor klanten u wel weten te vinden.

Uw website moet ook echt vindbaar zijn!
Om u website toch in Google te laten vinden is een goede SEO van groot belang. iWeb Webdesign kan voor u een goede SEO realiseren zodat u in Google met u website ook daadwerkelijk door bezoekers gevonden wordt. Een zeer veel gebruikte toepassing die tegenwoordig veel word uitgevoerd is linkbuilding. Door het toepassen van linkbuilding wordt u website op Google verspreid en door de zogenaamde spiders gevonden. Waardoor u website steeds hoger in de zoekresultaten van Google komt.

Google
Zelfs na het toepassen van een goede SEO kan u website van hoog naar laag gaan omdat Google steeds nieuwe updates uitvoerd met bijgekomen websites. Google blijft nu eenmaal de baas als zoekmachine.

SEO uitvoering
Toch is het verstandig om een goede SEO te laten uitvoeren. Zonder SEO blijft u website onder in Google staan en dat wilt u natuurlijk ook niet.