Zijn piepschuim figuren eenvoudig te bestellen?

Voor een nieuw project op mijn werk was mijn baas op zoek naar een originele manier van reclame maken voor dit project. Hij gaf mij de leiding om met een leuke campagne te komen waardoor we ons project op een leuke manier naar buiten konden brengen. Dit vond ik erg leuk om te doen en ik voelde mij ook direct erg verantwoordelijk om dit tot een goed einde te brengen. Ik ging direct rondvragen bij mijn vrienden en familie of zij misschien een leuk idee hadden voor een leuke manier van reclame maken. Er werden van allerlei ideeen verzonnen en iedereen was erg blij dat ik ze bij dit proces betrok. Het leukste idee kwam van mijn zus. Zij gaf aan dat je nu grote piepschuim figuren kon laten maken en op die manier reclame kon maken. Ik zag dit direct helemaal voor me en vond dit een leuke en speelse manier van reclame maken door middel van deze piepschuim figuren. Op het internet vonden we een website van een bedrijf dat ons zeker geschikt leek voor onze piepschuim figuren. De website was vanloonreclame.nl. Zij gaven op hun website aan dat ze verschillende manieren van reclame maken mogelijk maakte. Zo ook door middel van piepschuim figuren. Op de website was te zien dat ze een hoge klant waardering hadden. Dit is iets wat ik normaal wel heel belangrijk vindt omdat je zo al een idee krijgt met welk bedrijf je te maken hebt. Daarnaast legde ze op hun site uitgebreid de verschillende manieren van reclame maken uit. Voor de piepschuim figuren kon ik blijkbaar zelf de afmetingen kiezen en ook uitleggen hoe ik het wilde hebben. Dit klonk allemaal heel erg veelbelovend en ik kreeg het idee dat ik het bedrijf voor mijn piepschuim figuren gevonden had. Om dit zeker te weten wilde ik toch nog even telefonisch contact hebben.

Ik wilde zeker weten of dit bedrijf geschikt was voor mijn piepschuim figuren

Ik kreeg een vriendelijk meisje aan de telefoon die alles duidelijk uitlegde. Ze vroeg naar mijn wensen en gaf aan wat wel en niet mogelijk was. Wat ik fijn vond is dat de levering snel zou kunnen plaatsvinden en dat ik inspraak had in de grote van mijn piepschuim figuren. Zij gaf mij aan dat als ik prijzen wilde weten ik het beste even de offerte online kon aanvragen. Ik gaf haar aan dat ik dit zeker ging doen voor mijn piepschuim figuren.

De offerte kreeg ik snel teruggestuurd

Ik was zeer tevreden met de offerte die ze mij toestuurde voor mijn piepschuim figuren en besloot dus ook met dit bedrijf in zee te gaan. Dit kwam met name omdat:

  • De website was erg overzichtelijk en gaf veel informatie
  • Het meisje aan de telefoon voorzag mij van veel info en was vriendelijk                     
  • De kwaliteit van mijn piepschuim figuren was erg goed.

Onze campagne voor ons nieuwe project op mijn werk is door de piepschuim figuren erg geslaagd en ik zou zeker nogmaals in zee gaan met dit bedrijf!