Wat is een online werkplek?

Wat is precies een online werkplek? Op een traditioneel kantoor werken mensen op vaste plekken. Ze zijn daarvoor gebonden aan een bepaalde locatie en dat gaat meestal over een kantoor. Enerzijds levert dit voordelen op zoals een sterkte band met collega’s, anderzijds levert dit beperkingen op zoals een beperkte flexibiliteit. ICT Spirit is een bedrijf dat zich bezighoudt met het automatiseren van de werkplek. Wij faciliteren en organiseren alles wat er nodig is om een online werkplek te realiseren. Werken in een cloud biedt vele voordelen. Mensen kunnen namelijk op iedere plek inloggen. Ze hoeven zich geen zorgen te maken over tijd, plaats of inlogmogelijkheden, want met een enkele code kan men aan de slag. Een online werkplek is iets waar steeds meer bedrijven op overstappen en als u als ondernemer wilt overstappen dan zult u een goede partij moeten kiezen om deze overgang op een goede en soepele manier te laten verlopen. Deze partij zijn wij: ICT Spirit, want wij baseren ons werk op gedegen onderzoek en leveren enkel en alleen de beste kwaliteit. Wij zullen voor we aan de slag gaan met het realiseren van uw werkplek, altijd eerst bekijken wat de mogelijkheden zijn en in hoeverre wij u kunnen helpen aan de beste software. Natuurlijk is het bij het realiseren van een online werkplek van groot belang dat de informatiestromen beschermd blijven. Zeker bedrijven die te maken hebben met vertrouwelijke informatie zullen er rekening mee moeten houden dat er beveiliging moet zijn. Bij ICT Spirit weten wij daar alles van. Wij kunnen u adviseren op het brede gebied van de automatisering van de informatiestromen en richten onze aandacht op de onderstaande punten.

  • Wij richten onze aandacht op cloud services in brede zin.
  • Wij richten onze aandacht op de ICT infrastructuur.
  • Wij richten onze aandacht op de gedeelde communicatie.
  • Wij leveren advies op maat aan partijen die willen automatiseren.
  • Wij bieden voorzorg en nazorg voor bij het realiseren van de online werkplek.

Online werkplek: ieder bedrijf is anders

Wij leveren een online werkplek aan verschillende soorten bedrijven, zorginstellingen, de bouwbranche en tal van andere partijen die graag het beste uit hun bedrijf of instelling halen. Dat is voor ons en voor de mensen belangrijk. Ieder bedrijf is anders en dat betekent dat er ook andere maatregelen getroffen dienen te worden. Welke maatregelen dat zijn kunnen wij pas bepalen op het moment dat wij weten wat de mogelijkheden zijn. Daarom maken wij altijd eerst een afspraak waarin wij met u rond de tafel gaan zitten. Wij bekijken dan wat de mogelijkheden zijn en wat we voor u kunnen betekenen. Het realiseren van een online werkplek betekent bouwen aan de toekomst en de juiste stappen zetten om mee te gaan met de ontwikkelingen die er op dit moment gaande zijn. Het nieuwe werken wordt door steeds meer bedrijven ingevoerd en niet zelden wordt onze expertise daarvoor gevraagd. Daarom mogen wij ons met trots de expert op het gebied van ICT integratie noemen. Wij werken, zoals we het zelf wel eens omschrijven, aan ‘een toekomstbestendige online werkplek’ die we volledig toespitsen op de aard van het bedrijf of de instelling waar we mee werken. Niet alleen verzorgen wij de technische kant van de online werkplek, wij geven ook advies op maat. Consultancy is met de integratie van nieuwe systemen een belangrijk onderdeel van onze service. Het geven van advies en het samen kijken naar de mogelijkheden geeft instellingen en bedrijven inzicht in de huidige situatie en de mogelijkheden die er liggen. Wij willen graag alles eruit halen wat erin zit en dat kan alleen door de juiste keuze te maken en voldoende inzicht te hebben in de structuur van bedrijven.

ICT Spirit; persoonlijke aandacht

Als bedrijf houden wij ons bezig met het realiseren van de online werkplek die past bij de wensen en behoeften van bedrijven en instellingen. Dat doen wij door ons volledig te verdiepen in iedere opdrachtgever en daarvoor is aandacht en expertise nodig die wij altijd en aan alle opdracht gevers bieden tijdens het automatiseren van de informatiestromen en het scheppen van de beste online werkplek. Wij werken met vaste contactpersonen omdat dit voor de meest heldere en transparante werkwijze zorgt. Wij bouwen, onderhouden en ontwerpen de online werkplek en leveren tal van automatiseringsdiensten die uw bedrijf toekomstbestendig zullen maken en die u meer rendement op zullen leveren. Wij werken enkel en alleen met de beste mensen en houden ons aan onze afspraken. Scherpe plannen en gestructureerde acties. Daar kunt u bij ons op rekenen. Wij kijken vooruit en niet achteruit en gaat voor vooruitgang. De ontwikkelingen op technologisch gebied gaan erg snel en daar heeft u als bedrijf rekening mee te houden. Meegroeien en ontwikkelingen is een must en daar weten wij alles van. Soms is dat best ingrijpend en dat begrijpen wij maar al te goed maar het is niet iets waar u als onderneming om heen kunt en daarom proberen wij u de uitdagende kant van de ontwikkelingen te laten zien en het plezier wat u kunt halen uit effectieve aanpassingen. Onze nuchtere blik heeft er voor gezorgd dat wij vele tevreden klanten konden helpen en de beste resultaten behaalden. Mocht u meer willen weten over de mogelijkheden van ICT Spirit of wilt u graag een afspraak maken met een van onze medewerkers om dieper in te gaan op de mogelijkheden; neem dan contact op.

Meer van Ictspirit.nl