Waar kun je een zwembad kopen?

Voor iedereen die van zwemmen houdt en in de zomer niets liever doet dan elke dag een plons nemen in het verkoelende water is er nu de webshop Toppy.nl. Daar vindt je een groot assortiment zwembaden die je gemakkelijk online kunt bestellen. En als je denkt dat ze alleen grote zwembaden hebben heb je het mis. Het maakt eigenlijk niet uit wat voor maat en welk type, een zwembad kopen doe je in deze webshop. Ze hebben namelijk super veel verschillende soorten, en dus zit er altijd eentje bij die past bij jou en het formaat van jouw tuin. Ze hebben er onder andere:

  • Opblaasbare zwembaden
  • Intex zwembaden
  • Metalen zwembaden
  • Houten zwembaden

En naast bovenstaande, vrijstaande zwembaden kun je er ook een echt, volledig in te graven zwembad kopen. Deze valt onder de noemer van zogenaamde bouwkundige zwembaden, en is zelfs in zeer groot formaat te bestellen. Is een zwembad van tien meter lang ietsje te groot voor bij jullie in de tuin? Dan kies je toch gewoon voor een rond, metalen zwembad met een doorsnee van 4 meter? Deze past in de meeste tuinen nog wel op het terras, en als het echt niet anders kan op het gras. Houd er echter wel rekening mee dat de ondergrond het zware gewicht van al dat water moet kunnen dragen, dus tegels zijn echt beter. Een zwembad kopen in deze webshop heeft als voordeel dat Toppy.nl je graag van advies voorziet. Het kan namelijk moeilijk inschatten zijn wat voor type zwembad het beste past in jouw tuin. Contacteer ze dus gerust voor wat meer informatie of voor hulp bij het opzetten van het zwembad!

Online houten zwembad kopen

Het zwembad dat al vanaf het begin heel populair is in de webshop van Toppy is het houten zwembad. Dit is niet moeilijk te begrijpen, want houten zwembaden zien er heel knus en gezellig uit. Het is weer eens wat anders dan zo’n metalen of plastic ombouw, en dus kiezen veel mensen voor een houten variant als ze een zwembad gaan kopen bij Toppy. Het grote voordeel aan een houten zwembad kopen is dat je deze zowel vrijstaand kunt opbouwen als ingegraven. Beide opties vindt je in de webshop van Toppy. Er hangt echter ook een nadeel aan een houten zwembad en dat is dat hij relatief duurder is dan een zwembad kopen van kunststof of metaal. Hout is nu eenmaal wat moeilijker te verkrijgen en als je voor een luxe houtsoort kiest moet je echt wel diep in de buidel tasten. maar dan heb je ook wat!

Zwembad ingraven of los neerzetten?

Veel mensen vragen zich als ze een zwembad kopen af of ze deze beter los kunnen neerzetten of kunnen ingraven. Over het algemeen ziet ingegraven er natuurlijk luxer uit, maar een los zwembad op je terras kan ook heel sfeervol zijn. Als je echt elke dag wilt zwemmen en je hebt er budget voor dan kun je gerust een zwembad in om te graven kopen, maar als je alleen in de zomer van je zwembad gebruik wilt maken en je wilt liever niet teveel onderhoud, dan kun je beter een vrijstaand zwembad kopen. Het is dus maar net waar je voorkeur naar uitgaat. Je vindt dat mooie zwembad in ieder geval in de webshop van Toppy, waar je hem makkelijk online bestelt.