Waar bestel je een damper startset?

Als je wilt gaan stoppen met roken en om die reden wilt gaan dampen kun je het beste allereerst een damper startset bestellen, bijvoorbeeld bij 123dampen.nl. Hierin zit namelijk alles wat je nodig hebt om direct te kunnen starten met dampen en de slechte gewoonte van het roken vaarwel te zeggen. Als u van traditionele sigaretten wilt overstappen op een E-sigaret, is een damper startset wat u nodig heeft. Deze wordt namelijk geleverd met alle volgende onderdelen:
  • Een clearomizer: de verdamper, ook wel het tankje genoemd.
  • Een atomizer: Het verwarmingselement.
  • Een coil: De gloeidraad in de atomizer die ervoor zorgt dat de verdamping optreedt.
  • Een batterij: Deze voorziet de E-sigaret van stroom.
Het is goed om te weten dat er bij het gebruiken van een damper startset altijd de MTL-damptechniek wordt aanbevolen (Mouth to Lung.) Dit betekent dat je eerst (net zoals je bij een normale sigaret kunt doen) eerst de gewenste hoeveelheid damp in de mond verzamelt, en pas daarna de damp inhaleert over de longen. Deze methode wordt altijd aangeraden aan beginnende dampers die een damper startset gebruiken, omdat het gemakkelijker is dan de Direct Lung methode. Deze tweede methode wordt vaker toegepast door reeds ervaren dampers, maar de damper startset is hier wat minder voor geschikt. Probeer het dus eerst hiermee en gebruik dan de Mouth to Lung methode.

Damper startset gemakkelijk online bestellen

De webshop van 123dampen.nl is erg overzichtelijk, je vindt er gemakkelijk waar je naar op zoek was. Bovendien hebben ze werkelijk alles wat je maar kunt bedenken op het gebied van dampen in huis. Je vindt er dus ook zo’n handige damper startset, en kunt daarnaast gelijk allerlei lekkere smaakjes E-liquid bestellen. Welke je kiest hangt helemaal af van je eigen smaak, sommigen houden van de frissere fruitsmaken, terwijl anderen liever smaken als menthol en tabak prefereren. 123dampen.nl heeft ontzettend veel smaken, dus je vindt er voor ieder wat wils. En betreft de damper startset hebben ze zelfs keuze uit meer dan 15 verschillende types en merken. Deze webshop voor dampers en E-liquids is dan ook razend populair.

Stoppen met roken met behulp van dampen

Als je van plan bent te stoppen met roken heb je een goed plan van aanpak nodig. Het is niet voor niets zo dat het veel mensen niet lukt en ze uiteindelijk weer terugvallen in hun slechte gewoonte. Roken is nu eenmaal heel verslavend, niet alleen de nicotine, maar ook de gewoonte van het sigaretje zelf, bijvoorbeeld na de maaltijd of bij het ontwaken. Als je deze gewoonte wil aanpakken kun je het beste een damper startset bestellen bij 123dampen Je hebt dan een set in huis waarmee je meteen kunt gaan dampen, en vanaf morgen al kunt gaan stoppen met roken. Je vervangt je sigaret simpelweg door de damper. Dit is een makkelijkere manier om te stoppen dan wanneer je de gewoonte van het roken van een sigaret niet zou vervangen door een andere bezigheid. Met een damper startset in huis is de kans dat je daadwerkelijk volledig stopt met roken stukken groter!