Vers vlees voor de hond binnen BARF

Eindeloze discussies zijn er gevoerd over BARF. Is het nou wel goed, is het schadelijk of is het goed wanneer het met mate gebeurt? We gaan geen antwoord geven op de discussie hier. We zijn specialisten op het gebied van hondenvoeding, maar we gaan niet in op de vele vraagstukken die binnen de discussie gesteld worden. We hebben namelijk sterk het idee dat er veel gesproken wordt, maar dat er geen mensen meer zijn die echt luisteren naar de argumenten. Zoals de mensen die op Wikipedia een bronvermelding nodig hebben bij de opmerking dat gekookte kippenbotten versplinteren, iets wat elke kenner inmiddels wel zou moeten weten. Nee, we willen het hier eens hebben over vers vlees voor de hond binnen BARF. Want dat vers vlees voor de hond en BARF goed samengaan, dat weet iedereen. En dat vers vlees uitermate geschikt is om je hond in topconditie te houden, dat mogen we ook wel als feit aannemen:

  • Natuurlijke voeding
  • Goed voor de vacht
  • Makkelijker te verteren

Aangezien vers vlees voor de hond binnen BARF een verplicht onderdeel is, is het handig om eens op te letten waar je dit bestelt en wat de mogelijkheden zijn. Heb je niet een maar juist meer honden, dan is het helemaal goed om verder te blijven lezen.

Vers vlees voor de hond met BARF bestellen

Vers vlees bestellen kan een waar drama zijn. We weten er alles van. Het zoeken naar aanbieders, vergelijken van websites en de prijzen naast elkaar zetten. Geloof ons, we hebben het allemaal al meerdere malen gedaan en we zijn tot een conclusie gekomen. Vers vlees voor de hond met BARF bestellen gaat niet om het eindeloos vergelijken en zoeken. Het gaat om het vinden van vers vlees voor de hond met BARF met de beste kwaliteit en snelle levering. Ja, uiteraard wil je graag een voorraadje hebben en moet je geen haast hebben bij het bestellen. Maar wat áls je dit wel een keertje hebt? Dan is het goed om te weten dat vers vlees voor de hond binnen BARF gemakkelijk, goedkoop en snel besteld kan worden bij Animal Food Express (animalfoodexpress.nl). Snelle levering, direct te betalen met PayPal of iDeal en geen problemen met de kwaliteit. We hebben alleen maar goede ervaringen met het vers vlees voor de hond binnen BARF van deze aanbieder.

Waarom maakt het zo’n groot verschil?

De meeste mensen kiezen redelijk automatisch voor blikvoer of brokken voor de hond. Dat kun je deze mensen niet kwalijk nemen, want dat is wat het meest verkocht wordt en als standaard aangenomen wordt. Maar het heeft letterlijk niets te maken met de natuurlijke voeding van de hond. De meest natuurlijke voeding is rauw vlees. Het lichaam, de bek en de organen van de hond zijn hier optimaal geschikt voor. Dat betekent concreet dat rauw vlees precies is wat jouw hond nodig heeft om optimaal te presteren en goed in zijn of haar vel te zitten. Vers vlees zorgt voor een betere weerstand, zorgt voor minder ontlasting, zorgt ervoor dat de hond minder stinkt en maakt de vacht een stuk mooier. Vers vlees dus – maar hoe houd je dit vers? Simpel, door het bevroren te bestellen en direct in de vriezer te zetten na bezorging. Zo blijft het vlees namelijk vers en weet je zeker dat het vlees in de optimale conditie is wanneer je het aan de hond geeft. Binnen enkele dagen zie je al verschil – of je hond nou wel of niet alle regels van BARF volgt. Want dat bepaal jij uiteindelijk zelf.