Tegelstickers voor de badkamer

Een paar maanden geleden wilden mijn vriendin en ik graag de badkamer verbouwen. Aan de badkamer hadden we al een aantal jaar niets aan gedaan en we wilden graag het uiterlijk van de badkamer veranderen. De badkamer zag er al zo uit toen we het appartement kochten, maar zag er een beetje saai uit. Er waren veel witte tegels in de badkamer en daarnaast was er een simpel bad en douch. Er was helemaal niets mis met de badkamer, want er was niets stuk, maar we vonden de uitstraling niet mooi. We hadden een aantal bedrijven bezocht, om uit te zoeken hoeveel het ons zou kosten om de badkamer te verbouwen. We schrokken erg van de prijzen die de bedrijven ons gaven, want een verbouwing werd veel duurder dan we hadden verwacht. We hadden al wat geld opzij gezet, maar dit was niet genoeg voor een grote verbouwing. We misten nog een paar duizend euro en daarvoor moesten we nog een aantal maanden sparen. Helaas werd er bij ons twee maanden geleden ingebroken. Wij waren een weekendje weg en toen we terugkwamen zagen we dat er veel dingen gestolen waren. Onze laptops, sieraden, elektronica en geld waren weg. We hebben een verzekering, maar daar krijgen we maar een gedeelte van het aankoopbedrag van terug. We moesten veel nieuwe spullen kopen en dat ging ten koste van onze badkamer. Toch wilde we graag wat aan de badkamer doen en gelukkig kwam mijn vriendin met het idee van tegelstickers voor de badkamer. Met tegelstickers voor de badkamer kan je het uiterlijk veranderen, zonder dat het veel geld kost.     

Tegelstickers badkamer bij Sticker Queen gekocht

We gingen op zoek naar webwinkels waar we tegelstickers voor de badkamer konden kopen en kwamen toen de website stickerqueen.nl tegen. Op deze website kan je stickers kopen voor veel verschillende deuren, ramen, auto’s en ze verkopen tegelstickers voor de badkamer. Ze verkochten hier verschillende stickers die je op tegels kan plakken en we vonden al snel stickers die we mooi vonden. De stickers waren niet duur, voor een klein bedrag konden we veel verschillende stickers kopen. We zagen dat alle stickers gratis werden verzonden, dat was erg fijn, want normaal moet je betalen voor de levering. We wilden niet stickers op alle tegels, maar slechts op een aantal tegels plakken. Op die manier zou er een speelvol patroon ontstaan. We vonden het allebei een leuk idee om verschillende kleuren stickers te kopen, zodat de badkamer er vrolijk uit zou zien. We kochten uiteindelijk dertig tegelstickers voor de badkamer in drie verschillende kleuren.

Een nieuw uiterlijk

De tegelstickers voor de badkamer kwamen twee dagen later binnen. In het weekend gingen we samen aan de slag en gelukkig kwamen de stickers met instructies over hoe je ze moet plakken. We hadden nog nooit dit soort stickers gebruikt, dus we wisten nog niet hoe je ze moest plakken. Gelukkig was het niet moeilijk om ze op te plakken en kan iedereen het. Samen bedachten we waar we de stickers wilden hebben en het opplakken was snel klaar. We wilden de stickers graag recht plakken, waardoor we dit zo secuur mogelijk deden, maar waren binnen een uur klaar. De badkamer had een nieuw uiterlijk gekregen door de tegelstickers voor de badkamer. We waren erg blij met het resultaat en het was een goedkope oplossing Bij Sticker Queen hebben ze veel verschillende stickers

  • Ze hebben stickers voor muren, deuren, ramen, auto’s en de badkamer
  • Er was veel keuze uit verschillende stickers
  • De stickers werden gratis verzonden
  • We waren erg blij met het nieuwe uiterlijk van de badkamer