Social media beheer

Voor ondernemers is social media beheer een essentieel onderdeel geworden voor de bedrijfsvoering. Het is het nieuwe adverteren, het nieuwe marketing. Nieuw is een goed woord, omdat het een totaal nieuw fenomeen is. Communicatie gebeurt kort en bondig. Op een manier dat een nieuwe generatie moet aanspreken, maar de oude generatie niet moet afschrikken. Als jij al een lang bestaande ondernemer bent, dan beschik je over een al bestaand klantenbestand voor de sociale media ook nog onbekend is. Ook deze groep wil je behouden. Social Business Kees kan voor ondernemers het social media beheer geheel overnemen. Dit betekent dat dit geheel uit jouw handen wordt genomen, maar ook dat jij iemand anders hierin moet vertrouwen. Het is een stap die je zet om bij te blijven met de digitalisering van de maatschappij, maar daarbij niet je eigen ondernemerschap te verliezen. Door het social media beheer uit te besteden, kan jij je meer richten op het behoud van je bedrijf. De productie en diensten kunnen doorgaan, terwijl Social Business Kees ervoor zorgt dat dit op gepaste wijze bekend wordt gemaakt via sociale media. Lees op socialbusinesskees.nl wat zij hierin kunnen betekenen en hoe zij ervoor kunnen zorgen dat jouw onderneming zich profileert op het internet.

De kracht van social media beheer

Als Social Business Kees het social media beheer voor jou waarneemt, dan moeten ze goed op de hoogte zijn van de doelstellingen en cultuur van uw bedrijf. Door zich hier goed in te leven, zijn zij in staat de juiste boodschap over te brengen via verschillende platformen voor sociale media. Het is de bedoeling dat alles wat naar buiten wordt gebracht, geheel in stijl van de onderneming zelf. De klanten moeten jouw bedrijf hierin herkennen, zodat zij nog steeds graag met jou blijven samenwerken. Om dit goed uit te voeren, gaat Social Business Kees eerst een intakegesprek met jou aan om deze punten op een rij te zetten. Verder wordt de strategie en toekomstplan in kaart gebracht, zodat ook zij een plan kunnen opstellen om door middel van social media beheer jouw bedrijf naar dat plan te brengen. Zodra dit duidelijk is opgesteld, krijg je de keus uit drie soorten pakketten waarmee Social Business Kees aan de slag gaat en waarvoor jij gaat betalen:

  • Brons: het beheer bestaat uit wekelijks vier berichten op de sociale media kanalen Facebook, Instagram, LinkedIn en Twitter. Maandelijks komen jullie samen om nieuwe idee├źn te bespreken om de onderneming social media te promoten.
  • Zilver: Naast de wekelijkse vier berichten vindt het brainstormen wekelijks plaats en wordt er twee keer per maand een advertentie geplaatst om de doelgroep en meer klanten te bereiken.
  • Goud: Dit pakket is bijna gelijk aan brons, maar dan wordt er wekelijks een advertentie geplaatst om de doelgroep en nieuwe klanten aan te trekken.

Een nieuwe stap om op te vallen

Voor jou is de sociale media wellicht een nieuwe onbekende stap. Des te meer redenen om advies in te winnen over social media beheer. Het kan geen kwaad om hierover raad te vragen en professionals in te zetten. Ook social media beheer gaat een grote rol spelen voor bedrijven. Het is de nieuwe manier om bekendheid te genereren en volgers. Zo loopt dat namelijk met sociale media, je gaat volgers aantrekken die interesse gaan tonen in jouw organisatie. Maar naast jou zijn er nog meer ondernemers die daarmee bezig zijn. Daarom is het essentieel om op te vallen naast alle andere bedrijven die adverteren via sociale media. Een andere reden om samen te werken met Social Business Kees. Neem daarom contact met ze op voor professioneel en uitzonderlijk social media beheer.