Refurbished laptop kopen

Als u op zoek bent naar een nieuwe laptop komt u soms voor verrassingen te staan. De aanschaf van een nieuwe laptop kan erg duur zijn. Het hangt er natuurlijk van af wat voor soort apparaat u wilt kopen, maar het kan erg voordelig zijn te kiezen voor een refurbished laptop als u een laptop nodig heeft. Omdat er aan de lopende band nieuwe laptops worden ontwikkeld en geproduceerd komen er om de haverklap nieuwe laptops op de markt. Veel mensen doen hun laptop dan weg, om een nog nieuwere aan te schaffen. Als u niet zoveel waarde hecht aan het hebben van de laatste en nieuwste laptop is een refurbished laptop zeker een idee. Dit zijn tweedehands laptops die het vaak nog prima doen. Ze vertonen soms sporen van gebruik, maar u kunt nog jaren lang plezier hebben van een refusbished laptop. Deze laptops zijn niet meer het nieuwste van het nieuwste, maar dat hoeft ook niet altijd. Misschien heeft u een laptop nodig voor uw kinderen. Om voor al uw kinderen en uzelf nieuwe laptops te kopen is wellicht financieel niet haalbaar. Dan is kiezen voor een refusbished laptop een goed idee. Een refurbished laptop koopt u bij gespecialiseerde dealers of online bij webwinkels die zaken doen in deze apparaten. Een voorbeeld van zo’n dealer is www.goedkopelaptopskopen.nl. Hieronder leest u meer over de voordelen van het aanschaffen van een refurbished laptop en de service die u daarbij kunt verwachten.

Voordelen refurbished laptop kopen

Er zitten veel voordelen aan het kopen van een refurbished laptop. Het grootste voordeel is uiteraard de voordelige prijs. Ten opzichte van nieuwe laptops is de aanschaf van een refurbished laptop vele malen goedkoper. Dat levert een enorme besparing op. Het geld dat u bespaart kunt u investeren in andere zaken, of benodigdheden voor uw laptop. Een refurbished laptop is vaak nog in uitstekende staat. Er staat altijd bij vermeld welke specificaties de laptop bezit, en in welke staat de laptop zich bevindt. Uiteraard kunt u opvragen welke soort harde schijf er in de laptop zit, het geheugen, videokaart, het type moederbord en andere zaken. Het soort en aantal gebruikssporen wordt aangegeven, alsmede de leeftijd van de laptop. Een ander voordeel van de aanschaf van een refurbished laptop is dat de laptop vooraf altijd getest is. Dit is niet zo bij het aanbod gewone tweedehands laptops. Deze worden vaak doorverkocht zonder dat deze nagelopen zijn op eventuele technische mankementen. Dat levert het risico op dat de laptop die u koopt niet goed werkt. Dat is natuurlijk zonde van uw geld. Een refurbished laptop is echter nagekeken door een expert, zodat u zeker weet dat de laptop werkend is. Ook zijn er criteria waaraan de laptop moet voldoen. Zo mag de laptop niet teveel beschadigd zijn. Het is ook mogelijk om uit verschillende gebruikte en nagelopen laptops een eigen apparaat samen te stellen dat voldoet aan al uw wensen en eisen. Als u al in het bezit bent van bepaalde onderdelen, kunt u deze bijvoorbeeld weglaten. U betaalt uiteraard niet voor het onderdeel dat u niet geleverd krijgt. Denkt u bijvoorbeeld aan een laptop zonder RAM-geheugen, omdat u dit onderdeel nog over hebt. Dat heeft twee voordelen. U bent goedkoper uit en u blijft niet zitten met een ongebruikt onderdeel. Dat is goed voor uw portemonnee, maar ook voor het milieu. U doet immers langer met uw onderdelen en deze hoeven niet worden weggegooid. Ideaal voor klanten die op hun geld en het milieu letten!

Service

Er wordt altijd een uitstekende service geleverd als u kiest voor een refurbished laptop. De laptop wordt, zoals vermeld, nagekeken, schoongemaakt en in goede staat aangeboden. Als u de laptops wilt bekijken kunt u contact opnemen met medewerkers van www.goedkopelaptopskopen.nl. Het is dan mogelijk om zelf langs te komen. U kunt ook informatie opvragen over verschillende modellen. Als u voorkeur heeft voor het werken met bepaalde programma’s kunt u met een medewerker samen bekijken welke refurbished laptop het meest geschikt is voor u. Het kan bijvoorbeeld zijn dat u met programma’s werkt die veel vragen van uw videokaart of geheugen. Dan hebt u een refurbished laptop nodig die dit aankan. Ook als u uw refurbished laptop heeft aangeschaft en u ondervindt problemen kunt u terecht bij de webshop. Het personeel van de webwinkel zal er dan alles aan doen om het probleem voor u op te lossen. U kunt van een ruime garantieregeling uitgaan als u kiest voor de aanschaf van een refurbished laptop. Als u niet zeker bent over uw aankoop is het mogelijk deze binnen twee weken retour te zenden. Bovendien biedt de webwinkel u veel betaalmogelijkheden aan en bent u er altijd zeker van dat u binnen een veilige online betaalomgeving betaalt. Bestelt u voor 16:30 op werkdagen? Dan kunt u er zeker van zijn dat u uw refurbished laptop de volgende dag al in huis heeft. De klantenservice is daarbij goed bereikbaar voor vragen over uw bestelling, de levering en levertijd en eventuele vragen of opmerkingen. U vindt de contactgegevens op de website. Het is mogelijk te e-mailen met de klantenservice of telefonisch contact op te nemen. De klantenservice is telefonisch bereikbaar van 10:00 uur tot 17:00 uur. Het is mogelijk om refurbished laptops te komen bekijken en af te halen binnen hetzelfde tijdsegment. Ten slotte is het ook mogelijk fysieke post te sturen. U vindt het adres daarvoor ook op de website.