Reclame in Roermond regelen

roermondbelettering - Reclame RoermondReclame in Roermond regelen is niet heel moeilijk. Niet alleen beginnen bedrijven maar ook bedrijven die gewoon een nieuwe huisstijl willen kunnen terecht bij Roermondbelettering. Omdat ik in de buurt woon van Roermond ben ik op die website eens gaan kijken naar welke belettering ik wilde gebruiken voor mijn hotel in België. Natuurlijk zou ik ook in België zelf kunnen kijken hiervoor, maar mijn buren hebben erg goede ervaringen gehad met dit bedrijf. Heel gemakkelijk zijn alle mogelijkheden te zien op de website van Roermondbelettering.nl. Er zijn vele variaties reclame mogelijk, zoals:

  • Gevelreclame
  • Raamdecoratie
  • Carwrapping
  • Magneetplaten

Reclame in Roermond regelen leek mij zo gek nog niet en het contact was via de website snel gelegd. Op de website zijn alle voorbeelden te zien op foto’s en filmpjes zodat je een goed idee krijgt van wat je nu eigenlijk besteld en wat het beste aansluiten bij jou ideeën. Het was voor hen geen probleem om alle busjes van het hotel in België te voorzien van autobelettering en zelfs de aanhangers zijn onder handen genomen.

Reclame in Roermond ziet er goed uit

Sommige mensen vonden het vreemd dat ik niet gewoon een bedrijf uit de buurt van het hotel wilde inschakelen voor deze opdracht, maar door de goede verhalen en de informatieve website ben ik overtuigd dat ik de juiste keuze heb gemaakt. Reclame vanuit Roermond regelen bleek een uitkomst. Op de website staan ook veel vernieuwde soorten reclame, zoals carwrapping. Hierbij wordt de auto als het ware ingepakt met een folie waardoor de auto bijvoorbeeld mat gemaakt kan worden. Voor mijn hotel in België heb ik gekozen voor carwrapping, zodat alle bedrijfsauto’s de felle kleur hebben die ik ook in het logo verwerkt heb. Daarnaast boden verschillende magneetplaten uitkomst. Reclame vanuit Roermond kiezen is ideaal, omdat ik daar in de buurt woon. Ik kan gemakkelijk even langs de showroom en kan gelijk het directe contact onderhouden. Uiteraard is mailen en bellen ook mogelijk, maar zelf ga ik toch wat liever langs. De magneetplaten die ik besteld heb zijn ontzettend handig, want als ik soms een van de bedrijfsauto’s gebruik om op vakantie te gaan, dan zie je niet de hele tijd dat het de auto van het hotel is. De roze kleur van de auto neem ik voor lief, want ook al vind mijn vriend het niet fijn om in deze auto te rijden, ik vind roze een prachtkleur!

Alles is mogelijk

Reclame vanuit Roermond regelen is gewoon fantastisch omdat alles mogelijk is. Wanneer ik een idee heb, dan gaan kijken wat de beste opties zijn en welke technieken daarvoor gebruikt kunnen worden. Zo is het ook gegaan met de roze bedrijfsauto’s. Ik dacht dat het prima was om de auto’s te spuiten maar toen bleek dat carwrapping veel beter aan zou sluiten bij mijn ideeën. Toen de auto’s klaar waren voor gebruik, was het volgende idee geboren. Ik wilde ook mijn toonbank in de lobby van het hotel in die kleur hebben. Het bleek zo geregeld te zijn, de toonbank werd met hetzelfde materiaal ingepakt. Vaak komen gasten vragen waar ik die toonbank heb laten doen, omdat zij dit dan ook voor hun huis willen gebruiken. Het hotel heeft vaak artistieke gasten die wel open staan voor wat opvallende decoratie in hun eigen huis dus ik heb ze allemaal doorverwezen naar de website van Roermondbelettering. Reclame in Roermond regelen blijkt makkelijker en beter dan mensen misschien denken. Reclame uit Roermond is nu bekend als een van de beste reclame van de streek en daar maak ik dan ook graag reclame voor.