Op zoek naar een muis voor de computer?

Op zoek naar een muis voor de computer? Hallo lieve blogfans! Deze week schrijf ik weer over een product welke mij enorm aanspreekt. Het product van de week is de muis van 123Megastore. Deze vind je op de website 123megastore.nl. Nog nooit eerder heb ik er een hoeven kopen, omdat dit thuis altijd geregeld was. Ook op school was dit het geval. Met de komst van de laptops en de IPads is dit echter wel anders geworden. Ik hield het lange tijd vol: scrollen via het vakje onder het toetsenbord. Echter merkte ik dat ik me er steeds vaker aan begon te storen. Vooral als je bezig bent met je scriptie. Je wil dan namelijk snel door de tekst heen kunnen scrollen en dit lukte me niet zonder muis. Zodoende ben ik op de website gaan kijken. Ik had al eens eerder iets besteld bij 123Megastore. Zij verkopen alles op het gebied van elektronica. Zo dus ook een muis voor de computer! In deze blog neem ik jullie mee in mijn koopproces. Ik ben erg tevreden met de muis van 123Megastore en zal jullie vertellen waarom.

De muis van 123Megastore 

Ik wist al lange tijd dat 123Megastore een veilige webshop is. Vrijwel al mijn benodigde computerspullen heb ik dan ook bij hen gekocht. Bij het kopen van een muis voor de computer heb ik even het internet afgezocht. Ik ben en blijf (tot aan de zomer) een student, dus ik wilde graag een voordelige muis. Desondanks kwam ik weer eens uit bij 123Megastore. Zij verkopen ontzettend veel verschillende muizen. De meestverkochte muizen heb ik voor jullie op een rijtje gezet:

  • Ergonomisch
  • Klassiek (met draad) 
  • Draadloos 

Mijn voorkeur ging direct al uit naar de draadloze muis. Ik erger me ontzettend aan een onopgeruimd bureau. En een bureau met een laptop en een muis met draad geeft al snel dit beeld. Daarnaast is het draad ook gewoon heel onhandig. Het ligt alleen maar in de weg en je kunt er dingen mee omgooien, zoals een glas drinken of wat dan ook. Tenslotte vind ik een draadloze muis ook zeer professioneel. De muizen bij 123Megastore zijn uitsluitend van goede kwaliteit. De klantenservice is ook een compliment waard. Ik had nog wat vragen over het product en ik werd erg vriendelijk te woord gestaan. De dame aan de telefoon heeft mij alles uitgelegd waarna ik ongedwongen overtuigd was. Niet alleen bestelde ik een draadloze muis voor mezelf. Ik heb er ook een voor op het werk gekocht en een voor mijn vriend. 

Het bestelproces 

Op de website tref je allerlei elektronische producten aan. Ook vind je er accessoires en hulpmiddelen voor deze producten. Je kunt producten selecteren waarna ze in je winkelmandje belanden. Vervolgens begint het bestellen. Je kunt een account aanmaken, maar je kunt ook inloggen met Facebook. Dit laatste deed ik. Ik heb ervoor gekozen om achteraf te betalen. De muis werd erg snel geleverd. De volgende dag werd het pakketje al bij mij thuis afgeleverd. Ik ben heel tevreden over de muis van 123Megastore en zou deze dan ook iedereen aan willen raden!