Onze prachtige wijnglazen graveren

Het hebben van een eigen horecagelegenheid is echt helemaal fantastisch. Het inrichten van ons café was misschien niet altijd even makkelijk, maar er zijn zoveel leuke details waar je over na kunt denken. Wat dacht je bijvoorbeeld van het servies? Ik wist al vanaf het begin dat ik dit graag zo uniek mogelijk wilde houden. Een zoektocht op het internet bracht mij op de website Wijnwinst.nl voor wijnglazen graveren en ik wist meteen dat ik hiervoor wilde kiezen.

  • Etsen
  • Laseren

Een van de dingen die mij heel erg aansprak over de website Wijnwinst.nl is dat ze hier een heleboel informatie geven over wijnglazen graveren en bedrukken. Zo zijn er twee methodes voor wijnglazen graveren, maar eigenlijk wordt er hier maar eentje van gebruikt en dat is laseren. Het etsen is eigenlijk heel erg ouderwets en ook niet meer zo’n goede methode en die wordt dus vaak achterwege gelaten. Voor mij maakte dat allemaal niet uit, ik wilde best wel mijn wijnglazen graveren met de lasertechniek die ze bij dit bedrijf hanteren! Het gaf een goed gevoel dat ze zoveel informatie hebben staan op de website. Ik vind het ook altijd wel leuk om wat te vertellen te hebben aan de gasten en zo kan ik ze nog meer vertellen over de prachtige wijnglazen die wij inmiddels op de tafel hebben staan!

Onze wijnglazen graveren en bestellen

Niet alleen de website Wijnwinst.nl ziet er goed uit, de service die ze bij dit bedrijf leveren is ook heel erg goed. Bij de opstart van ons café kwamen we er al snel achter dat dit helemaal niet zo vanzelfsprekend is. Bij veel bedrijven ziet de website er dan nog best wel goed uit, maar op het moment dat het aankomt op het leveren van service kun je dat eigenlijk wel vergeten. Als je zelf ook een eigen bedrijf hebt en je hebt dit juist hoog in het vaandel staan dan is het bijna onbegrijpelijk dat bepaalde bedrijven hier helemaal niet zoveel waarde aan hechten. Gelukkig is dat bij de website Wijnwinst.nl wel anders. Zij helpen je niet alleen op de perfecte manier met wijnglazen graveren, maar dat doen ze ook nog eens met een fantastische service. Geen vraag die je stelt is hier te gek en natuurlijk zorgen ze ervoor dat het wijnglazen graveren tot in de puntjes geregeld is! Inmiddels hebben we de wijnglazen binnen en hebben we ze al een flink aantal keer gebruikt.

Tevreden met het eindresultaat

Wanneer je een bepaald product online (of offline) bestelt, dan is het soms maar de vraag wat het eindresultaat wordt. Zeker als het op iets aankomt zoals wijnglazen graveren. Gelukkig weten ze bij Wijnwinst.nl precies hoe het wijnglazen graveren gebeuren moet, want het eindresultaat is echt fantastisch. Niet alleen zien de glazen er heel erg mooi uit, tot nu toe hebben we er ook geen enkel probleem mee gehad. We waren er ergens nog wel een beetje bang voor dat het wijnglazen graveren slecht zou zijn voor de glazen waardoor ze sneller kapot zouden gaan, maar dat is zeker niet het geval. De glazen kunnen zelfs de vaatwasmachine in en komen er zonder enige problemen weer uit. Als jij dus ook wilt kiezen voor wijnglazen graveren dan kunnen we je absoluut aanraden om dat via dit bedrijf te regelen. Hier weten ze namelijk als geen ander wat er allemaal moet gebeuren op dit gebied. Als je hier meer over wilt weten, neem dan gewoon eens een kijkje op de website of neem direct contact op met een van de medewerkers van het bedrijf.