Nooit meer teveel betalen dankzij b-keus witgoed

Als je op zoek bent naar een nieuwe koelkast, dan accepteer je al snel de prijzen die je tegenkomt. Als je in de Mediamarkt een mooie koelkast tegenkomt van 699 euro, dan ga je er vanuit dat deze nieuwprijs redelijk is. Mocht deze prijs te hoog zijn, dan ga je dus kijken naar andere goedkopere modellen. Maar er is een manier om toch een koelkast van 699 euro te kopen, zonder dat je ook daadwerkelijk 699 euro betaalt. Dat kan namelijk via b-keus witgoed van dewitgoedoutlet. Het is niet zo dat je dan een tweedehands koelkast koopt, want uiteraard is een tweedehands optie altijd goedkoper. Maar in dat geval heb je dus niet te maken met een nieuwe koelkast of wasmachine. Het idee van b-keus witgoed is juist da je iets ontvangt dat nog nooit eerder is gebruikt en dat je toch niet de volle pond hoeft te betalen. In plaats van 699 euro betaal je bijvoorbeeld 499 euro. Dat betekent dat je dus niet op zoek hoeft te gaan naar een goedkoper model. De vraag is dan natuurlijk waarom een nieuw product toch zo goedkoop kan zijn. B-keus witgoed is nieuw witgoed dat tijdens transport beschadigd is geraakt. Het gaat echter vaak om lichte cosmetische schade. In wezen is er dan ook niets met het apparaat aan de hand, alleen kunnen winkels het desbetreffende apparaat niet meer als nieuw verkopen. Een krasje of een deukje voorkomt dat winkels het mogen verkopen. Het artikel is echter ongebruikt en functioneert prima. Een krasje op de buitenkant van een koelkast, zal de functionaliteit of het energiekeurmerk immers niet beïnvloeden. Door dit soort schade ontstaat er een markt voor b-keus witgoed. Jij kunt daarvan profiteren door naar de site van dewitgoedoutlet.nl te surfen. Daar kun jij dan allerlei nieuwe apparaten vinden die opeens een stuk goedkoper zijn. Kortingen kunnen flink oplopen, want hoe zichtbaarder de schade, des te hoger te korting. Maar wat de schade ook is, je profiteert altijd van korting. Dus een klein krasje aan de achterkant van een koelkast levert al een korting op.

Bestel jouw b-keus witgoed gewoon online

Naast het feit dat je je portemonnee kunt sparen, is het ook nog eens fijn dat je al je benodigdheden online kunt bestellen. Je ontvangt vervolgens dezelfde service als wanneer je zou bestellen via Mediamarkt of CoolBlue. Dat wil zeggen dat men het b-keus witgoed komt brengen en komt aansluiten. Je hebt dus verder nergens omkijken naar. Ideaal ook wanneer je je hele woning dient te voorzien van meerdere apparaten. Zo kun je bij dewitgoedoutlet.nl terecht voor verschillende soorten witgoed zoals: 

  • Koelkasten
  • Drogers
  • wasmachines
  • Vaatwassers

Dit zijn altijd dure machines en dus is het fijn dat je flink op de kosten kunt besparen dankzij dewitgoedoutlet.nl. 

Bekijk de site, kies je product en bestel

Via de site kun je al het nodige b-keus witgoed bekijken en vervolgens dus ook bestellen. Je ziet op de site meteen hoe erg de schade is en je ziet zowel de nieuwprijs als de b-keus prijs. Zo zie je dus ook meteen hoe hoog de korting is waar jij van kunt profiteren.