Met magnetische verf de muur schilderen

Mijn vriendin en ik vinden het leuk om thuis nieuwe dingen uit te proberen en onze inrichting te veranderen. Mijn vriendin koopt vaak bladen om nieuwe ideeën in op te doen en bezoekt verschillende websites. Niet zo lang geleden had zie een artikel gelezen over een verf die de muur magnetisch maakt, hierdoor kan je gemakkelijk verschillende dingen ophangen. Dit vonden wij beiden erg interessant en het leek ons leuk om dit uit te proberen. Wij zochten naar een webshop om magnetische verf te kopen en kwamen toen de website magneetverfmagneten.nl tegen. Op deze website kon wij een groot blik verf kopen voor een goede prijs en hebben hiermee onze muur geschilderd. Mijn vriendin is erg creatief en wij hebben thuis veel dingen staan die zij gemaakt heeft. Ik help haar af en toe mee met haar creaties, maar zij is vaak degene die met de ideeën komt. Zij vindt het leuk om verschillende bladen en websites af te speuren naar nieuwe ideeën en vaak werken die ideeën erg goed. Zij weet goed wat er mooi in ons huis staat en veel van de decoratie die wij hebben staan, heeft zij gemaakt. Een tijdje geleden las zij een artikel over magnetische verf en het leek haar leuk om een muur met deze verf te schilderen. In de verf zitten deeltjes metaal, waardoor je daarna een magneet op de muur kan hangen. Door deze verf hoef je geen groot magnetisch bord te kopen en kan je zelf het oppervlak uitkiezen. Zij wilde graat weten wat ik van de magnetische verf vond en ik vond het een erg leuk idee. Wij wilden graag een muur in de keuken verven, zodat wij hier dingen konden ophangen. Wij zochten al een tijdje naar een plek om belangrijke dingen op te hangen en met de verf konden wij dit gemakkelijk doen in de keuken. 

Magnetische verf gekocht in een webshop

Wij zochten online naar webshops waar wij deze magnetische verf konden kopen en vonden diverse websites. Er zijn verschillende merken voor deze verf te koop en ook de prijzen verschillen. Wij vonden onder andere de website magneetverfmagneten.nl en op deze website waren verschillende merken, accessoires en formaten te koop. Op de website lazen wij hoe je de verf moet aanbrengen en hoe vaak. Wij wilden een klein stuk beschilderen en besloten daarom om een blik van een liter magnetische verf te kopen. Wij kochten ook direct een kwast en bakje via de website en alles zou de volgende dag binnenkomen.

Gemakkelijk om verschillende dingen op te hangen

Het aanbrengen van de magnetische verf was erg gemakkelijk en wij konden niet wachten om iets op te hangen. De verf werkt erg goed, want de magneten blijven goed zitten. Wij hebben nu verschillende dingen opgehangen, zoals foto’s en belangrijke notities. Dit was een erg goed experiment en wij zijn blij dat wij de magnetische verf van Magneetverfmagneten hebben gekocht.

  • Dit bedrijf verkoopt verschillende merken en hoeveelheden verf
  • Je kan ook accessoires bij deze webshop kopen
  • Wij konden de verf voordelig kopen
  • De verf werkt erg goed en blijft goed zitten
  • Een magnetische muur is erg handig