IPhone 7 hoesje online bestellen

De feestdagen zijn alweer in zicht en ik heb drie kinderen die allemaal een nieuwe iPhone krijgen. Mijn moeder vroeg of de kinderen nog wensen hadden, en ik heb haar laten weten dat ze graag een iPhone 7 hoesje willen hebben. Daar hebben ze niet echt om gevraagd, maar het leek me wel handig die nieuwe telefoons meteen te voorzien van een iPhone 7 hoesje. Als ze die telefoons dan laten vallen zijn ze niet meteen stuk. Mijn moeder wist alleen niet waar ze die hoesjes moest kopen. Ik heb haar laten zien dat je die ook online kunt bestellen. Bijvoorbeeld via iphonehoesjes.nl. Ik ben samen met haar achter de computer gaan zitten en heb voor elk kind een iPhone 7 hoesje besteld. Mijn moeder pakt ze in als ze arriveren met de post en dan krijgen de kinderen een iPhone 7 hoesje als het zo ver is. Mijn moeder was heel blij dat ik haar had geholpen, en ik ben blij dat de kinderen straks een telefoonhoesje hebben die de telefoon beschermt tegen vallen. Bovendien beschermt een iPhone 7 hoesje ook tegen: 

  • Krassen
  • Waterspatten
  • Schermbreuk 

Mijn kinderen zijn alle drie pubers en niet altijd even voorzichtig met hun spullen. Na lang aandringen mochten ze dan toch een nieuwe telefoon. Maar ik had al lang bedacht dat daar wel een iPhone 7 hoesje omheen zou moeten. Mijn man dacht er net zo over. Dus nu hebben we dat mooi geregeld! Dat is weer een zorg minder. 

Geschikt iPhone 7 hoesje vinden

Mijn man had na de bestelling van mijn moeder via iphonehoesjes.nl ook wel interesse in een telefoonhoesje. Hij heeft twee telefoons. Een voor zijn priv├ęgebruik en een zakelijke telefoon. Die zakelijke telefoon hadden ze hem op zijn werk gegeven zonder dat een hoesje bij zat. Ik had al een paar keer gezegd dat hij daar eigenlijk ook een iPhone 7 hoesje voor zou moeten kopen, maar dat deed hij steeds maar niet. Toen heeft hij uiteindelijk toch ook online een hoesje besteld. Hij was eerst bang dat er alleen maar kinderlijke ontwerpen tussen zouden zitten, maar er zitten ook veel mooie leren iPhone hoesjes bij. Hij heeft er een uitgekozen en nu is zijn telefoon ook beschermd tegen invloeden van buitenaf. 

Hulp nodig bij het vinden van de juiste hoesjes?

Niet alle hoesjes passen op alle telefoons. Dat heeft onder andere te maken met het formaat van een telefoon, met de ingang voor bijvoorbeeld oortjes, en de luidspreker. De meeste bekende merken hebben wel hoesjes voor alle soorten telefoons, bijvoorbeeld Apple. Een iPhone 7 hoesje is dan ook zo gevonden. Het kan natuurlijk zijn dat u een hoesje zoekt voor een ouder model of een minder bekend merk. Dan kunt u online gewoon zoeken op het type telefoon dat u bezit, of eens langsgaan bij een telefoonwinkel. Het is vaak prima mogelijk online een hoesje te bestellen, maar als u er echt niet uit komt kan een medewerker van een telefoonzaak ook advies geven. Vaak verkopen ze daar ook veel hoesjes. Het kan wel zijn dat ze ook daar alleen de bekende merken verkopen, en vooral de nieuwste modellen. Dat is nu eenmaal het meest lucratief. Voor meer informatie kunt u dus langsgaan bij een winkel bij u in de buurt, of online eens rondkijken. Er zijn diverse websites waar u online een iPhone 7 hoesje kunt bestellen, of andere hoesjes voor de telefoon van uw keuze. Uw telefoon gaat langer mee als u kiest voor het gebruik van een prettig hoesje.