Hoe mijn eerste elektrische sigaret kopen?

Een elektrische sigaret kopen kan een lastige beslissing zijn, dus hier is wat deskundig advies voor rokers die willen overschakelen van traditionele sigaretten naar een e-sigaret. Zoals je als roker wellicht al duidelijk hebt kunnen voelen, is het kopen van traditionele sigaretten een dure aangelegenheid geworden. Een elektrische sigaret kopen vormt een goedkoper alternatief. En ook gezonder, want e-sigaretten bevatten geen teer en koolmonoxide. Maar ondanks het feit dat de e-sigaret al enkele jaren bestaat en door miljoenen mensen wereldwijd wordt gebruikt, blijft een elektrische sigaret kopen een verwarrend iets voor rokers. Als je traditionele sigaretten koopt, dan kies je jouw merk en daarmee is de kous af. Een elektrische sigaret kopen is iets ingewikkelder. Om te beginnen heeft vapen veel soorten apparatuur, smaken en componenten waar je je keuze uit moet maken. Dit kan nogal overweldigend zijn. Als we jou een geldbesparende tip mogen geven, bekijk dan het veelzijdige aanbod van E-Smokershop. Dit is een gerenommeerde en betrouwbare online winkel waar een elektrische sigaret kopen en andere benodigdheden, zoals e-liquids, een fluitje van een cent is. Op de website www.e-smokershop.nl vind je in het menu ‘vragen e-sigaret’. Klik hier en komt op een pagina terecht waar veelvoorkomende vragen worden beantwoord. En staat jouw vraag er niet tussen, dan worden jouw vragen met plezier beantwoordt via e-mail.

Een elektrische sigaret kopen met kit

In tegenstelling tot sigaretten houdt vapen meestal een initiƫle aanschafprijs in wanneer je de apparatuur koopt. Een elektrische sigaret kopen die je nadien kunt wegwerpen, behoort tot de mogelijkheden. Maar op de lange termijn zal dit je meer geld kosten dan dat je meteen voor een e-sigaret gaat die je kunt blijven gebruiken. Spendeer voldoende tijd aan je eerste elektrische sigaret kopen en vraag of lees advies. Van zodra je tot een besluit bent gekomen, zorg ervoor dat je je elektronische sigaret en toebehoren koopt bij een betrouwbare aanbieder, zoals E-Smokershop. Over het algemeen kost een typische beginnersset, inclusief uitrusting, coils en e-liquid, iets minder dan wanneer je al wat meer ervaring hebt met vapen. Op de lange termijn zijn de e-liquids waar je kosten als vaper liggen. Je kunt pods of kant-en-klare e-liquid kopen met nicotine, of de e-liquid en nicotine apart kopen en ze zelf mixen. Als je eenmaal weet welke merken en smaken je voorkeur hebben, kan online kopen je kosten besparen. Mogelijke smaken zijn onder andere:

  • koffie
  • fruitsmaken
  • biersmaken
  • allerlei voedingssmaken

POD versus open tank

Er zijn twee soorten E-sigaretten: enerzijds de POD E-sigaret, anderzijds de E-sigaret met open tank. Er is ook de hybride E-sigaret die elementen van beide integreren en aan een flinke opmars is begonnen. POD-systemen zijn meestal kleiner en lijken meer op traditionele sigaretten. Daarom beginnen veel rokers met deze systemen. Open tanksystemen zien er wat vreemder uit, hebben grotere batterijen, zodat ze niet zo vaak hoeven te worden opgeladen – een behoorlijke hindernis voor zwaardere vapers – en hebben meer kracht, wat essentieel is voor het blazen van spectaculaire dampwolken. Tussen de twee verschillende soorten E-sigaretten is er geen duidelijk prijsverschil op de lange termijn. Open tanksystemen kunnen aanvankelijk duurder zijn, maar het kopen van e-liquids in plaats van pods kan dan weer iets minder duur zijn. Let op voor vape shops die proberen om je duurdere systemen te verkopen met besturingselementen en opties die je eenvoudigweg niet wilt of nodig hebt als beginner. Om die reden geven we je het advies mee om je elektrische sigaret te kopen bij E-Smokershop, waar je trouwens de beste aanbiedingen en service vindt.