Envelop

Ondanks het gebruik van e-mail en andere interactieve communicatie is een envelop nog onmisbaar voor een bedrijf. Bij Drukwerkdeal.nl kan je enveloppen bestellen voorzien van de huisstijl van de organisatie. De bedrijfsnaam en het logo kunnen afgedrukt worden op allerlei soorten enveloppen. Drukwerkdeal.nl heeft diverse uitvoeringen in het assortiment, variërend in kleur, formaat, materiaal en ga zo maar door. Heb je voor een speciale gelegenheid feestelijke enveloppen nodig? Dan kan je deze enveloppen bestellen bij Drukwerkdeal.nl. De gekleurde en metallic enveloppen kunnen helaas niet bedrukt worden. Wel zou je een kleur of meerdere kleuren kunnen kiezen die aansluiten bij de kleuren van de huisstijl van de organisatie. Op deze manier zijn de enveloppen toch nog herkenbaar voor de ontvangers. Grote kans dat je een geschikte kleur vindt. Je hebt de keus uit 22 normale kleuren en 19 metallic kleuren. Heb je gewoon eenvoudige witte enveloppen nodig voor de administratie, dan is er vast een uitvoering tussen waarop de huisstijl passend op afgedrukt kan worden. Sta hier wel goed bij stil. Jouw enveloppen verzend je naar klanten en contacten van jouw bedrijf en de huisstijl moet hier representatief op afgebeeld worden. Bedenk dit goed bij het enveloppen bestellen en afdrukken in de huisstijl via Drukwerkdeal.nl.

Representatieve enveloppen bestellen

Dankzij de verschillende stappen en aanvullende informatie kan enveloppen bestellen haast niet mis gaan bij Drukwerkdeal.nl. Zij zorgen er wel voor dat het drukwerk van de envelop op de juiste wijze wordt uitgevoerd. Via de categorie Huisstijl kom je terecht in de sectie op Drukwerkdeal.nl waar je drukwerk kan samenstellen die afgedrukt moeten worden in jouw huisstijl. Voor enveloppen bestellen is een apart onderdeel gewijd en je ziet direct verschillende opties, waaronder:

  • Witte enveloppen
  • Transparante enveloppen
  • Onbedrukte enveloppen met en zonder venster
  • Bedrukte enveloppen met en zonder venster
  • Metallic enveloppen
  • Luchtkussen enveloppen
  • Kraft enveloppen

Klik op een van de onderdelen en direct worden de essentiële kenmerken van de enveloppen getoond. Zo zijn de witte enveloppen voorzien van een gom- of striplocksluiting. Waar de striplocksluiting het meest efficiënt is, omdat deze het makkelijkste af te sluiten is. De gom-versie moet je nog vochtig maken, voordat je de envelop dicht kan maken. Uiteindelijk kies je de envelop voor het enveloppen bestellen, maar niet voor je de overige opties bent doorgelopen. Zo heb je voor de kleuren ook nog veel keus, met name bij de witte uitvoeringen. Hier zijn de kleuren in PMS of full color af te drukken. PMS staat voor Pantone Matching System waarbij afbeeldingen afgedrukt worden aan de hand van meerdere specifieke kleuren. Bij full color is er sprake van een vier kleuren systeem bestaande uit cyaan, magenta, yellow en key (zwart). De full color wordt veel aangeraden voor het drukken van foto’s. De PMS is juist meer geschikt voor huisstijldrukwerk en wordt dus veel geselecteerd bij enveloppen bestellen.

Professionele materialen

Het materiaal van de envelop verschilt ook per categorie. Zo is de gekleurde en metallic envelop alleen beschikbaar in laserprintgeschikt milieuvriendelijk 120 g/m2 papier. De kraft enveloppen zijn verkrijgbaar in een gewicht van 110 g/m2. De transparante enveloppen zijn gemaakt van 100 g/m2 calqueerpapier. Bij bedrukte en onbedrukte enveloppen bestellen heb je meer keus in het materiaal. Een envelop van ECO 100% gerecycled papier is milieuvriendelijk, maar zonder een gelige kleur. De envelop van biotop naturel papier is ook milieuvriendelijk papier met een luxere uitstraling. Het bankpost papier is ideaal voor grote hoeveelheden enveloppen bestellen, vanwege de aantrekkelijke prijs is dit ideaal voor de aanschaf van een grote voorraad. De luxere papiersoorten vergé wit en naturel zijn perfecte luxe materialen voor speciale gelegenheden of gewoon voor die extra exclusieve uitstraling.