Een schort met foto voorzien?

Bent u nog op zoek naar een leuk Vaderdagcadeautje of een cadeau voor Moederdag dat u samen met uw zoon of dochter aan uw partner kunt geven? Of bent u al wat ouder en mag u zelf producten van het internet bestellen? Bij prachtigkado.nl kunt u in ieder geval snel een schort met foto bedrukken. Een schort met foto is een uitstekend cadeautje voor onder andere:

  • De al genoemde dagen waarop uw ouders en grootouders in het licht staan,
  • Maar ook als presentje in een surprise tijdens het Sinterklaasfeest,
  • Onder de kerstboom is dit schort met foto ook een aangename verrassing.

Laten we de verjaardag van uw vader of moeder niet vergeten. We richten ons vanzelfsprekend op de verantwoordelijke ouder die samen met zijn of haar zoon of dochter een schort met foto wil kopen. Wist u dat u bij ons slechts €13,95 betaalt voor een dergelijke schort? Inclusief de bedrukking. Er komen enkel verzendkosten bij maar dat is een schijntje. Bestelt u overigens naast dit schort met foto ook andere cadeautjes omdat de kerstdagen bijvoorbeeld voor de deur staan? En komt het totaalbedrag boven de 50 euro uit? Dan betaalt u geen verzendkosten. Mocht u liever een wat luxere schort met foto willen bestellen in plaats van de spierwitte variant, dan zult u ook bij ons slagen. Want het totaalbedrag blijft vrijwel altijd onder de 25 euro. Klinkt u dat als muziek in de oren maar weet u niet zo goed hoe u een online bestelling moet maken? Lees dan vooral even verder!

Een schort met foto bestellen was nog nooit zo eenvoudig

Mocht u een schort met foto willen bestellen dan kunt u het beste de pagina met alle schorten even opzoeken. Hebt u een keuze kunnen maken tussen de diverse stijlen en de vele kleuren waarin u de schort met foto kunt kopen? personaliseer dan het short door een aantal dingen te doen:

  • Ten eerste moet u nadenken wat u er eigenlijk op wilt zetten. Want een foto is niet altijd voorhanden. En dat hoeft ook niet want een tekst zoals een persoonlijke boodschap kan ook erg mooi zijn,
  • Ten tweede bepaalt u de maat en het formaat. Daar hoeft u niet over na te denken want in het geval van het schort leveren we enkel Uni en A4. Overigens in tegenstelling tot andere kledingstukken die we in verscheidene maten leveren.
  • Ten derde kunt u er ook voor kiezen om meerdere schorten tegelijkertijd te bestellen met verschillend drukwerk. Dan geven we u als extra voordeel het gegeven dat verschillend drukwerk gratis is!

Hebt u een keuze kunnen maken en de foto netjes op het schort aangebracht? Dan rondt u de bestelling af door uw adres- en contactgegevens in te vullen. Hebt u al een account? Log dan in en betaal via iDEAL, PayPal of uw creditcard. U ontvangt van ons een bevestiging in uw inbox en we laten het u weten als het pakketje er aan komt.

Kijk ook eens bij de vele relatiegeschenken

Naast het schort met foto verkopen we een keur aan te bedrukken artikelen bij PrachtigKado. Zowel voor particulieren onder elkaar als voor bedrijven die in bulk kunnen inkopen. Handig als u op zoek bent naar uiterst originele relatiegeschenken en promotieartikelen om uit te delen in uw winkel, tijdens en jaarbeurs of om als verrassing in het kerstpakket van uw personeel te stoppen. Wilt u nog wat impressies zien en inspiratie opdoen? Bekijk dan onze sociale media. U vindt ons assortiment onder andere op Facebook, Twitter en Pinterest. En natuurlijk kunt u zich abonneren op de gratis nieuwsbrief.