Een NEN3140 training voor mijn personeel

Ik ben vele jaren geleden voor mijzelf begonnen als elektricien en vond het erg leuk om als zelfstandige te werken. Ik had daarvoor voor andere bedrijven gewerkt, maar zag dat je zelfstandig veel meer kan verdienen. Ik had destijds al rugklachten en wist dat ik niet eeuwig kon blijven doorwerken, daarom besloot ik om personeel aan te nemen en op kantoor te werken. Ik heb nu verschillende mensen in dienst en vind het belangrijk dat zij goed opgeleid zijn en zich kunnen ontwikkelen. Diverse medewerkers hadden interesse in een NEN3140 training en ik vond het belangrijk dat zij deze training konden volgen. Op de website de-opleider.nl vond ik verschillende cursussen voor NEN3140 en de eerste paar jongens hebben deze training al succesvol afgerond. Tegenwoordig zou ik het werk als elektricien waarschijnlijk niet meer kunnen doen, omdat mijn rug dit niet toestaat, maar gelukkig kan ik wel bijna alles doen op kantoor. Er werken nu ruim twintig mensen in mijn bedrijf en daarnaast hebben wij ook vaak stagiaires werken. Ik heb altijd veel tijd gestoken in het goed opleiden van het personeel en dit heeft gewerkt, want het bedrijf is veel groter geworden en het personeel blij. Met verschillende redenen wilden werknemers graag een NEN3140 training volgen en deze trainingen zijn zeer belangrijk voor de elektriciens. Het is belangrijk dat zij op een veilige manier kunnen werken en goed weten wat de risico’s zijn van hun werk, daarnaast is het ook wettelijk verplicht om te zorgen dat werknemers veilig kunnen werken. Het personeel heeft elk jaar de mogelijkheid om meerdere dagen cursussen en trainingen te volgen, zolang niet iedereen dit tegelijk doet en het werk door kan gaan. Er waren diverse medewerkers die een NEN3140 training wilden volgen en sprak af dat eerst 3 mensen zouden gaan en daarna de volgende groep van 3 personen.

Een NEN3140 training bij de-opleider.nl

Ik ging op zoek naar een mogelijkheid om een NEN3140 training te regelen voor de eerste groep en kwam toen de website de-opleider.nl tegen. Dit bedrijf biedt veel verschillende trainingen aan en ook diverse cursussen in NEN3140 aan, op verschillende locaties door heel Nederland. Ik zag dat zij een locatie bij ons in de buurt hebben, waarop de training wordt gegeven en dat de prijs voor de training goed is. Ik schreef de eerste 3 jongens voor de NEN3140 training in en als zij positief over de training zouden zijn, dan zou ik de andere jongens inschrijven.

Zeer tevreden over de training

Vorige maand waren de eerste 3 werknemers naar de NEN3140 training gegaan en zij waren er erg positief over. Zij zeiden dat de training erg leerzaam is en en de materie duidelijk wordt uitgelegd. Door de positieve ervaring heb ik daarna de volgende groep ingeschreven en zij beginnen over een paar weken. Voor het volgen van een NEN3140 training raad ik de website de-opleider.nl aan.

  • Dit bedrijf heeft veel verschillende trainingen
  • Zij hebben ook diverse trainingen voor NEN3140
  • Trainingen worden gegeven op verschillende locaties door heel Nederland
  • De jongens waren erg positief over de training
  • Ik heb de volgende groep al ingeschreven