Een iPhone se reparatie bij u in de buurt laten uitvoeren?

ZoGefixt.nl - Reparatie op locatie voor Telefoon en Tablet

Zit u verlegen om een iPhone se reparatie? Hebt u dit apparaatje bijvoorbeeld per ongeluk van de tafel gestoten en is het beeldscherm nu onleesbaar vanwege de vele krassen? Vallen de krassen nog mee maar kunt u de touchscreenfuncties en dus eigenlijk uw smartphone niet langer gebruiken? Of is er een totaal andere reden waarom u een iPhone se reparatie wilt laten uitvoeren? Dan kunt u bij de speciaalzaak langsgaan, bijvoorbeeld bij uw provider of dealer. Maar is dat handig? Snijdt u uzelf daar niet ontzettend mee in de vingers? Want doorgaans kennen ze lange wachttijden en rekenen ze uitermate hoge kosten. Dat kan niet de bedoeling zijn, ook al mag u de kosten declareren bij uw telefoonverzekering. U bent dan ook nog eens uw eigen risico kwijt dus het is verstandiger om elders te zoeken. Hopelijk komt u dan eens op onze website want bij zogefixt.nl kunt u een iPhone se reparatie aanvragen via het online contactformulier. Maar waarom zou u dat doen? Wat zijn de voordelen die ermee gepaard gaan en wegen ze op tegen het langsgaan bij een winkel bij u in de stad? Het grote voordeel is dat wij naar u toekomen als u een iPhone se reparatie nodig hebt. Kijkt u maar eens naar de vele reviews van tevreden klanten die ook een iPhone se reparatie of een reparatie van een totaal ander merk of model smartphone nodig hadden. U zult zien dat die mensen uit de Randstad komen maar ook uit Gelderland en Noord-Brabant. En dat is ook niet zo vreemd want iedere dag gaan onze ervaren monteurs weer op pad en reizen ze het hele land af. Dat betekent dus dat wij een landelijke dekking garanderen!

Een iPhone se reparatie is voor ons een peulenschil

Naast het feit dat we een landelijke dekking garanderen hoeft u er niet eens voor thuis te blijven. Want wij bieden de mogelijkheid aan om bij u op werk langs te gaan. Maar als u nog naar school gaat dan kunnen we ook bij u voor de ingang van het universiteitsgebouw of de bibliotheek afspreken. Bent u de hele dag in een andere stad, bijvoorbeeld op bezoek bij vrienden of familie? Dan maakt u toch gewoon online een afspraak voor een iPhone se reparatie bij hen thuis? Wij repareren uw telefoon op basis van de door u opgegeven schade. Aan de hand van dat mankement kunnen we een prijsopgave opstellen. Als blijkt dat er meer problemen zijn dan overleggen we eerst met u of het de moeite en de kosten waard zijn. Doorgaans kunnen we de meest lastige problemen snel de baas zijn. Een gemiddelde iPhone se reparatie duurt daarom slechts en halfuur waarna we doorrijden naar een andere stad in een andere provincie om daar de volgende smartphone te repareren.

  • Wij voeren een iPhone se reparatie op locatie uit terwijl u rustig kunt doorwerken,
  • Onze monteurs voeren hun taken in goed overleg met de klant uit en altijd met erg veel passie,
  • Natuurlijk kan het gebeuren dat een iPhone se reparatie niet langer mogelijk is. u moet het naar de fabriek toesturen of erger nog: u hebt een nieuwe telefoon nodig. daar zijn we eerlijk in en daarom hanteren wij het no cure, no pay principe.

Maak vandaag nog een afspraak

Wilt u vandaag nog een afspraak maken omdat u ernstig om een iPhone se reparatie verlegen zit? Klim dan in de pen! Het is net zo gemakkelijk als u ons even online een berichtje stuurt. U hoeft bij ons geen voorrijkosten te betalen, ongeacht de woonplaats en daarnaast krijgt u 12 maanden garantie! Lees meer…