Een Domeinnaam kopen bij TransIP

Waarschijnlijk lees je deze tekst over een Domeinnaam kopen, omdat je er ook over denkt om dit te doen. Voor jou en voor alle andere geïnteresseerden heb ik daarom dit geschreven om te delen hoe mijn ervaring van mijn eigen Domeinnaam kopen was. Laat ik om te beginnen uitleggen waarom ik een domein heb gekocht. Als beginnende ondernemer wist ik hoe belangrijk het tegenwoordig is om het internet te gebruiken voor zakelijke doeleinden. Zonder het internet tel je eigenlijk niet meer mee als onderneming. Daarom wilde ik graag zo snel mogelijk een Domeinnaam kopen, want dit is het begin om alle mogelijkheden die het internet je biedt te benutten. Domeinnamen zijn als het ware wat het telefoonboek vroeger was. Hiermee wordt je bedrijf gevonden en hiermee komen de klanten ook daadwerkelijk bij je terecht. Onder meer hierom wilde ik dus een Domeinnaam kopen. Er zijn meerdere redenen waarom ik dat juist bij TransIP heb gedaan. Maar zeker een van de belangrijkste hiervan is de mening van andere klanten over dit bedrijf. Toen ik online naar het juiste IT bedrijf zocht voor deze service viel me gelijk op hoe lovend mensen waren over TransIP. Toen heb ik besloten om contact met ze op te nemen en hier heb ik geen moment spijt van gehad.

Meer dan een Domeinnaam kopen

Bij TransIP kun je natuurlijk veel meer dan alleen een Domeinnaam kopen. Dit heb ik dan ook gedaan. Toen ik bij deze onderneming aankwam voor een Domeinnaam kopen, werd ik direct heel goed geholpen. Je krijgt echt persoonlijke aandacht en je merkt dat er met interesse naar je geluisterd wordt. De medewerkers dachten gelijk mee over alle mogelijkheden die ik had en ze namen echt de tijd voor me. Zo hielpen ze me niet alleen met een Domeinnaam kopen, maar kreeg ik direct ook een heel voordelig pakket aangeboden. Voor maar een paar euro per jaar wordt op het gebied van IT nu alles keurig voor me geregeld door TransIP. Ik kan zo een aantal punten opnoemen waarmee ze mij verder geholpen hebben:

  • Een persoonlijk mailadres: aan mijn domein werd ook een persoonlijk emailadres gekoppeld zodat ik deze eenvoudig voor zakelijke doeleinden kan gebruiken en zo privé en zakelijk gescheiden houdt
  • Doorstuurservice: ook deze service is het meer dan waard. Alle bezoekers van mijn sociale media worden direct doorgestuurd naar mijn website zodat ze direct weten waar ze mij kunnen bereiken
  • Beveiliging: een van de belangrijkste dingen op het internet is de veiligheid. Zonder dit heb je er eigenlijk niks aan. Gelukkig heeft TransIP dit uitstekend voor elkaar en hoef ik mij nergens druk om te maken

Ook interesse?

Wil je ook een Domeinnaam kopen? Ik raad TransIP zeker aan. Je kunt er terecht voor alles wat met IT te maken heeft en je wordt snel, maar vooral ook goed geholpen. Je kunt er al je vragen stellen en je voelt je altijd serieus genomen. Naast een Domeinnaam kopen kun je er ook terecht voor WordPress om je eigen blogs te schrijven en plaatsen. Maar bijvoorbeeld ook voor een veilige en snelle webwinkel. Dit zijn allemaal extra opties die je kunt kiezen na een Domeinnaam kopen bij TransIP. Als je al een domein hebt kun je er natuurlijk ook terecht voor andere diensten. De medewerkers van TransIP staan graag voor je klaar. Een andere service waar ik erg tevreden over ben is de zogenaamde ‘Stack’. Dit is een online harde schijf met wel 1000 GB opslagruimte. Je kunt er je bestanden niet alleen opslaan en synchroniseren, maar ook delen. Echt de ideale optie voor een ondernemer dus.