De fietsenmaker van Den Haag.

Nieuwenhuys tweewielers is al jarenlang de tweewielerspecialist van Den Haag. U kunt bij ons terecht voor alle zaken omtrent uw fiets zoals reparaties en onderdelen. Daarnaast hebben wij natuurlijk een groot assortiment aan prachtige fietsen in onze winkel staan in verschillende stijlen. Omafietsen, racefietsen, kinderfietsen en mountainbikes. Kom eens langs bij de leukste fietsenmaker van Den Haag en bekijk ons gehele assortiment! Wij staan klaar voor al uw vragen en helpen u graag bij het uitzoeken van een passende fiets. Daarnaast zijn onze reparaties altijd scherp geprijsd. Bent u dus op zoek naar een fietsenmaker in Den Haag? Kom eens langs bij Nieuwenhuys tweewielers. U kunt bij deze fietsenmaker in Den Haag altijd rekenen op persoonlijke service. Vertel ons wat uw wensen zijn en wij zoeken samen met u een passende fiets uit die hier perfect op aansluit. Met jarenlange ervaring kunt u bij ons altijd rekenen op het beste advies. Heeft u bijvoorbeeld last van uw rug of schouders? Ook hiervoor zijn er speciale fietsen, onderdelen en manieren om het u comfortabel te maken. Wij hebben voor ieder zijn wens een passende fiets op voorraad. Kom eens langs in de showroom of neem contact met ons op via telefoon of e-mail. Heeft u liever dat wij contact met u opnemen? Laat dan op de website uw contactgegevens achter en wij bellen u zo snel mogelijk terug!

Fietsenmaker in Den Haag die altijd beschikbaar is.

Wij weten als geen ander hoe vervelend het is wanneer iets aan uw fiets kapot gaat en u hem eigenlijk elke dag nodig heeft. Echter geen zorgen! Bij deze fietsenmaker in Den Haag is snelle kundige service gegarandeerd! Wij werken niet op afspraak en zijn doorgaans de hele dag bezig met reparaties. Dit betekent dat wanneer u ‘s ochtends uw fiets ter reparatie bij ons brengt, u deze vaak in de middag al weer op kunt halen. En dat is nog niet alles. U kunt ook gemakkelijk gebruik maken van onze haal- en brengservice. Laat uw fiets halen, repareren en vervolgens weer terug brengen naar uw werk, uw huis of waar u maar wilt! Dat is nog eens service! Wanneer u afhankelijk bent van uw fiets kunnen wij deze snel even tussendoor repareren. Zo bent u snel weer onderweg! Dat is wel zo handig als u bijvoorbeeld naar uw werk moet. Persoonlijke service en snelle vakkundige reparaties, dat zijn onze kernwaarden. U bent van harte welkom om eens een kijkje te nemen in onze winkel. Deze is sinds 2013 gevestigd aan de willemstraat in Rijswijk. Er is geen betere fietsenmaker in de omgeving van Den Haag te vinden. Naast het repareren van fietsen kunt u bij ons ook terecht voor de aanschaf van vele verschillende fietsen en accessoires. Wij hebben alle grote merken die u kent in huis. Denk hierbij aan Giant, Gazelle, Batavus, Pointer en BSP. Ook voor kinderfietsen zijn wij de beste fietsenmaker in Den Haag. Kom langs in de showroom en bekijk de vele verschillende merken en modellen die wij in huis hebben met uw eigen ogen.

Ook voor tweedehands fietsen de beste keuze.

Ook voor occasions zijn wij de beste fietsenmaker in Den Haag. Loop eens binnen of bekijk gemakkelijk online onze voorraad. We bieden alle A-merken fietsen aan die zich maar mocht wensen. Staat uw gewenste model er niet bij? Wij halen hem voor u in huis! Kortom, voor persoonlijke service en snelle reparaties, maar ook als dealer voor al uw bekende fietsmerken en accessoires. De deur van Nieuwenhuys tweewielers staat altijd voor u open. Maakt u liever een afspraak? Dit kan gemakkelijk op onze website. Tot snel!