Conversie optimaliseren, dat is waar wij goed in zijn

Misschien hebt u er weleens over gelezen: conversie optimaliseren. Wilt u graag uw conversie optimaliseren omdat uw website niet genoeg reikwijdte heeft? Vinden bezoekers het moeilijk om toch de volgende belangrijke stap te zetten? Dan is het conversie optimaliseren wellicht iets voor u. Wij van conversie.nl zijn de experts op het gebied van het conversie optimaliseren en u kunt ons dan ook inhuren om te werken aan deze problematiek. Overigens zien wij het nooit als een probleem, maar als de volgende logische stap in uw digitale ontwikkeling. Want als u besluit om een website te laten bouwen, hebt u dan enig idee wat u aan het doen bent? Het is een zeer modern medium en het kan op korte termijn maar ook pas op de langere termijn zijn vruchten gaan afwerpen. Als u een webwinkel start dan wilt u aan de ene kant een succesverhaal zijn. Maar het moet niet na enige maanden imploderen. Klanten waarderen en vasthouden hoort er dan ook zeker bij. Net als de initiële vindbaarheid van uw bedrijf online. Zo zijn er vele aspecten die bij internetmarketing komen kijken waarvan we het ons goed kunnen voorstellen dat u hier als leek geen kaas van hebt gegeten. Een van deze belangrijke marketingstrategieën is het conversie optimaliseren. Want wij kunnen uw website zodanig inrichten en aanpassen waardoor bezoekers klant worden. En dat is natuurlijk de bedoeling als u ook online producten en diensten wilt aanbieden.

Dankzij het conversie optimaliseren neemt uw klandizie toe

Voordat we aan conversie optimaliseren kunnen doen is het belangrijk om te bekijken waar het tot op heden eigenlijk fout loopt. Zijn de prijzen bijvoorbeeld te hoog of juist te laag? Bent u las bedrijf moeilijk te bereiken? En is de website eigenlijk wel overzichtelijk? En wat hebt u er aan gedaan om het online winkelen te simplificeren? Niemand zit er op te wachten om diverse stappen te moeten doorlopen waarbij ze allerlei gevoelige informatie opgeven. Dus zelfs het op orde hebben van het aanmelden en het in kunnen zien van de algemene voorwaarden zijn al zaken waar u goed over na moet denken. Tijdens het conversie optimaliseren maken we hier een rapportage over. We kunnen bijvoorbeeld A/B tests uitvoeren net als enquêtes houden onder uw bezoekers en huidige klanten. Vervolgens geven we u tips waarmee u aan de slag kunt. Wellicht kan uw websitebouwer deze verbeteringen doorvoeren, misschien hebt u zelf de kennis in huis om met de website aan de slag te gaan. Of u nu een grote speler bent of werkzaam bent in een niche, het kan nooit kwaad om uw klanten te binden en om meer winst te genereren. En dat allemaal dankzij het conversie optimaliseren. Maar waarom zou u voor ons kiezen? Omdat we onder andere:

  • Samenwerken met diverse experts,
  • Al meer dan 10 jaar ervaring hebben met het conversie optimaliseren,
  • En omdat bij ons uw conversie zal stijgen tot wel 150 procent!

Denk ook aan SEO en linkbuilding

Om überhaupt bezoekers op uw website te krijgen is het belangrijk om naast conversie ook aan andere vormen van internetmarketing te denken. We hebben het dan onder andere over seo en linkbuilding. Laat teksten schrijven met bepaalde sleutelwoorden en plaats links op andere sites zodat uw bedrijf sneller gevonden wordt als men zoekt via een online zoekmachine zoals Google. Google wordt immers het meeste gebruikt, meer dan andere zoekmachines en vaker dan de zoekbalk van uw browser. Staat u op de landingspagina, dan is de kans aanzienlijk groot dat men even een kijkje neemt op uw site. Ook hier helpen we u graag mee.