Conferencecalls worden eenvoudig door Polycom

Met alle technologieën van tegenwoordig wordt de wereld kleiner en kunnen we beter met elkaar samenwerken, ongeacht waar we ons op de wereld bevinden. De oplossingen voor converence calls ligt daarbij in de spraak- en video-oplossingen van Polycom, die in Nederland geleverd wordt door ClickOn. Polycom maakt vergaderen en overleggen op afstand eenvoudig en zorgt daarbij voor een hoogwaardige kwaliteit. Tijdzones, afstanden, dure overbruggingskosten om samen te moeten komen om te kunnen overleggen behoren daarmee tot de verleden tijd. Polycom is dé oplossing om op afstand met elkaar te kunnen communiceren.

Hoe werkt Polycom

De technologie achter Polycom is doorontwikkeld uit jarenlange ervaring met video conversatie op zakelijk gebied. Polycom heeft zich er echter op toegespitst om op veilige en betrouwbare manier videoconverencing tot stand te brengen en  het mogelijk te maken om diverse andere systemen, zoals Skype for Business te koppelen, waardoor het lijkt alsof u met z’n allen aan één grote vergader ruimte zit. Of u nu in:

  • Europa
  • Amerika
  • Azië
  • Afrika
  • Australië

Of elders op de wereld bent, de Polycom oplossing zorgt ervoor dat u altijd efficiënt en kwalitatief kunt communiceren en hierdoor goed kunt samenwerken op afstand. Dit hoeft niet per definitie voor vergaderingen te beteken. Het Polycom-systeem is ook uitermate handig om bijvoorbeeld medewerkers uit verschillende landen aan één project te laten samenwerken. Het overleggen over bevindingen en bijvoorbeeld delen van testresultaten zijn nu kinderlijk eenvoudig. Polycom zorgt voor goed geluid én beeld en daardoor is het erg prettig om niet meer gehinderd te worden in de communicatie en ook non-verbale communicatie up te kunnen pikken in een gesprek. Het inzetten van een Polycom systeem is natuurlijk vele malen goedkoper dan het regelmatig moeten aanschaffen van vliegtickets om medewerkers van vestigingen over de hele wereld samen te brengen voor overleg. Het neemt natuurlijk de noodzaak niet weg om elkaar af en toe te zien en te spreken, maar de frequentie waarin dit gebeurt kan wel aanzienlijk worden verminderd en daarmee verdient een systeem als Polycom zichzelf automatisch weer terug. U bent er dus van verzekerd dat u een duurzame, goedkope oplossing heeft die ervoor zorgt dat de verschillende vestigingen van uw organisatie over de gehele wereld in goed contact staan met elkaar en op die manier efficiënter kunnen samenwerken.

De mogelijkheden die ClickOn biedt

De producten van ClickOn zijn op diverse manieren af te nemen, waarbij u voor sommige producten kunt kiezen tussen kopen en huren. De dienstverlening van ClickOn stopt echter niet bij de levering van de oplossingen die zij bieden voor videoconferencing. Op dit gebied is advies natuurlijk al van het grootste belang en u kunt uw vragen dan ook gerust en vrijblijvend bij hen kwijt. Ze denken graag met u mee naar het vinden van de best passende oplossing voor uw organisatie en uw situatie. Vervolgens wordt de installatie ook volledig voor u geregeld. U wordt hierin ontzorgd en zult merken dat efficiëntie ook in de installatie een belangrijk punt van aandacht is. Dit geldt ook voor optimalisaties, daar waar dit nodig zal zijn om uw systeem nog beter te laten aansluiten op uw wensen. U bent dan ook verzekerd van goed support en kunt hier met ClickOn passende afspraken over maken voor uw organisatie. Wilt u zeker zijn dat uw medewerkers op de juiste manier van de systemen  gebruik maken en er het meeste uithalen? Vraag dan ook eens naar de mogelijkheden die er zijn voor het volgen van trainingen door uw medewerkers. U wilt natuurlijk het meeste uit uw investering terug zien en dat uw medewerkers de mogelijkheden ten volste benutten. ClickOn heeft ook hier een passend aanbod voor. Ontdek dit alles op clickon.nl.