Beveilig uw informatie met de SSD VPS

Ieder bedrijf dat belangrijke en vertrouwelijke informatie goed afgeschermd is. Daarom is er nu SSD VPS. Dit betekent dat er een afgeschermde omgeving is op een fysieke server. Doordat alle servers zijn opgeslagen in een datacenter hoeft u zich geen zorgen te maken dat de informatie in verkeerde handen valt. Xitens kan u helpen bij een SSD VPS. U heeft hierbij het volledige beheer van de server:

  • U kunt alle instellingen zelfstandig beheren
  • U kunt zelf beslissen welke services u laat draaien.
  • Alle servers zijn opgeslagen in het TIER III gecertificeerd datacenter Serverius in Dronten.
  • Het datacenter is volledig ISO 9001 gecertificeerd.

Door deze service aan te bieden voor onze klanten maken wij het mogelijk om alle vertrouwelijke informatie op een plek op te slaan zonder dat onbevoegden er bij kunnen komen.

De SSD VPS die u zelf bedient

Een SSD VPS wordt geleverd op basis van Linux KVM virtualisatie. Dit houdt in dat u altijd kunt rekenen op een van de snelste virtualisatietechnieken van dit moment. Wij leveren onze producten met voorgeïnstalleerde templates van Linux of Windows. De Web Applicatie VPS heeft daarnaast ook een Magento hosting en WordPress hosting. U kunt ook kiezen uit ISO images die u geheel naar wens kunt installeren via noVNC. Alle SSD VPS pakketten die wij leveren zijn daarom betrouwbaar en snel, met een groot geheugen om alles voor u en uw bedrijf mogelijk te maken. Wij hebben onder andere de Dell en Supermicro nodes bij onze SSD VPS. Deze zijn voorzien van de krachtigste processoren en hebben minimaal 96 GB intern geheugen. Deze storage is volledig met cache en backup batterij. Zoals gezegd wordt alles opgeslagen in het datacenter Serverius in Dronten. Van hieruit gaat alle data heen en weer met netwerkverbindingen die op verschillende switches binnen ons netwerk zijn verbonden. U kunt zelf beslissen wanneer u de SSD VPS server start, stopt, uitschakelt en zelfs opnieuw installeert. Dat maakt werken met SSD VPS zo gemakkelijk. Onze pakketten zijn altijd scherp geprijsd en in iedere prijsklasse beschikbaar. Naarmate de waarde van een pakket stijgt, ontvangt u ook meer geheugen. Zo weet u altijd waar u aan toe bent met onze pakketten en diensten. Xitens helpt u graag bij het beste maatwerk voor uw bedrijf of voor u als particulier.

Wij leveren maatwerk

Xitens is gespecialiseerd in internetdiensten die zich zowel richt op bedrijven als particulieren. Dankzij jarenlange ervaring in de hosting branche kunnen wij onze professionaliteit op de beste manier inzetten om u vooruit te helpen met al uw hosting en verbindingen. Dit doen wij altijd tegen concurrerende prijzen, hierdoor betaalt u nooit te veel. Dit ziet u ook terug in onze SSD VPS pakketten. U kunt bij ons terecht voor hosting, domeinnamen, VPS, VDS en SSL certificaten. Dit kunnen wij ook op maatwerk leveren. Zo bent u altijd verzekerd van betrouwbare diensten met het beste resultaat. Wanneer u contact met ons op wilt nemen, kijk dan op xitens.nl. Ons contact met klanten gaat via een ticketsysteem. Zo kunnen wij u altijd het snelste helpen. Ons support staat voor u klaar om alle vragen te beantwoorden. Nog geen klant? Vul dan ons contactformulier in op de website en wij komen zo spoedig mogelijk bij u terug. Daarnaast hebben wij ook een pagina opgesteld met alle veelgestelde vragen. Hier vindt u op de meeste vragen een antwoord, waardoor het u veel tijd scheelt als u snel op zoek bent naar antwoorden met betrekking tot hosting, VPS of een domeinnaam. Wij zien u graag terug in ons klantenbestand.