Bespaar op je telefoonkosten via een sim only abonnement

Een telefoonabonnement kan al snel aardig duur worden en zo dus ook flink bijdragen aan je maandelijkse vaste lasten. Het kan dus de moeite waar zijn om sim only te vergelijken via simonly.com. Als je kiest voor een abonnement waar je ook meteen een telefoon bij krijgt, dan betaal je dus ook voor die telefoon. Als je vrede hebt met een ouder model smartphone die bijvoorbeeld al een paar jaar op de markt is, dan is het abonnement vaak ook niet heel duur. De telefoon in kwestie is dan immers ook niet zo duur en dus heb je minder kosten om de telefoon af te betalen. Een telefoon van 200 euro kost nog geen tientje per maand als je die in 2 jaar moet afbetalen. Als je dan ook een goedkoop abonnement neemt met weinig belminuten en MB’s, dan ben je niet zo veel geld kwijt. Wil je echter de nieuwste iPhone 11, dan moet je rekenen op een maandbedrag van 50 euro of meer. Je moet die dure iPhone immers afbetalen. Daarnaast moet je nog betalen voor de belminuten en MB’s en daardoor kopen de abonnementskosten al snel hoog op. Als je reeds een telefoon hebt en ook niet per se de nieuwste iPhone wilt hebben, dan kun je uiteraard ook gewoon kiezen voor een sim only abonnement. In principe verkeer je dan gewoon in de eerste bovengenoemde situatie. Alleen heb je reeds een ouder model telefoon en dus heb je alleen nog maar de belminuten en MB’s nodig. Dat extra tientje om de telefoon af te betalen kun je dan wegstrepen en zo wordt je telefoon abonnement natuurlijk heel erg goedkoop. Maar je wilt dan wel het juiste sim only abonnement afsluiten. Daarom is het goed om te weten dat je de verschillende providers van sim only kunt vergelijken via de site van simonly.com. Hier vind je alle providers op een rij en zie je precies wat je per provider moet betalen, hoeveel belminuten je hiervoor krijgt en hoeveel MB’s en je ziet ook meteen hoe snel het internet is en of je van 4G gebruik kunt maken. Op basis van je eigen voorkeuren kun je dan snel zien welke providers passen bij jouw wensen en daarna kun je eventueel kijken naar de recensies van iedere provider om zo een goede keuze te maken voor wat betreft jouw sim only abonnement. Als je die keuze eenmaal hebt gemaakt, dan kun je direct via de site van simonly.com op de link klikken van de site van de provider. Je wordt dan meteen door gestuurd naar de juiste website en kunt ook direct je nieuwe sim only abonnement afsluiten. 

Vind het juiste sim only abonnement binnen een paar minuten

Het mooie aan een site als simonly.com is dat je binnen een paar minuten de juist provider kunt vinden en dus ook meteen je abonnement kunt afsluiten. Alles bij elkaar ben je nog geen 10 minuten bezig. 

Bij welke providers kan ik terecht

Je vindt op de site van simonly.com in principe alle providers die in Nederland een sim only optie aanbieden. Hierbij kun je denken aan: 

  • Ben
  • Simpel
  • Youfone