Bedrijfsfilm

AlphaMotions is de expert op het gebied van videoproductie voor bedrijven. Wij specialiseren ons in het aanbieden van een aantrekkelijke vorm van communicatie: de bedrijfsfilm. Want met een bedrijfsfilm is zoveel meer te zeggen dan met tekst of plaatjes, omdat u iedereen kunt laten ervaren wat uw bedrijf allemaal kan. Het is de ideale manier om over te brengen wat u over wilt brengen, op een frisse en hippe manier. Wij focussen ons op uw verhaal en wat u te zeggen heeft, waarbij we ieder project afstemmen op uw wensen. Wilt u een bedrijfsfilm die u kunt gebruiken als promotie, of juist als moodfilm? Alles is mogelijk bij AlphaMotions.

De juiste bedrijfsfilm voor ieder bedrijf

Videoproductie is de specialiteit van AlphaMotions. Wij werken al jarenlang in deze branche en weten dus precies hoe we een mooi verhaal kunnen creëren door middel van bewegende beelden. Want het maken van een bedrijfsfilm is meer dan alleen het beeld scherpstellen en op record drukken: het gaat om het verhaal achter de film. Wij creëren een rode lijn en helpen uw klanten de informatie te krijgen die ze nodig hebben en maken een film die die een duidelijk verhaal verteld over uw bedrijf. Wie bent u, en wat kunt u voor uw klanten betekenen? Daarbij gebruiken we verschillende opties en maken we optimaal gebruik van de mogelijkheden om dingen visueel in beeld te brengen. Heeft u bijvoorbeeld een bijzonder productieproces, dan is een bedrijfsfilm een mooie gelegenheid om deze in beeld te brengen. Ook werken wij veel met interviews, waarbij bijvoorbeeld werknemers, klanten of uzelf vertellen wat zij hebben gemerkt van uw bedrijf. Op deze manier laat u het resultaat van uw bedrijf het woord doen, wat altijd aanslaat. Het gaat erom wat u bereikt, niet om wat u beweert wat u bereikt. Wij hebben gemerkt dat een bedrijfsfilm hierbij ideaal is, want deze laat gewoon zien hoe het is. Klanten kunnen dit zeer waarderen.

Meer dan alleen videoproductie

Maar wij werken niet alleen met videoproductie: wij helpen u ook uw website en social media op orde te maken. Samen met u kijken we naar hoe uw website en social media momenteel ingericht zijn en hoe we dit kunnen verbeteren. Vaak is dit al nodig, omdat u uw film een plek moet geven op uw website en social media en dit is dan gelijk een goede mogelijkheid om uw website eens onder handen te nemen. Wij kunnen dit geheel voor u doen en ervoor zorgen dat alles weer goed op elkaar afgestemd is. Zo past uw bedrijfsfilm naadloos in uw website en is alles weer perfect op elkaar afgestemd. Een van onze andere specialiteiten is de hippische sector. Wij werken al jarenlang met verschillende hippische bedrijven voor het in kaart brengen van zowel paard als mens. Dit is voortgevloeid uit onze passie voor de paardensport en het feit dat de paardensport zich uitstekend leent voor het in beeld brengen van alles wat er gebeurt. Wij werken veel met evenementen om deze in beeld te brengen en natuurlijk met maneges als het gaat om het maken van bedrijfsfilms. Het paard is een fantastisch dier dat prachtig in beeld te brengen is en altijd heerlijke beelden oplevert. Heeft u interesse gekregen is het laten maken van een bedrijfsfilm? Neem dan contact met ons op en wij vertellen u graag wat de mogelijkheden zijn. Afhankelijk van wat voor bedrijf u heeft hebben wij verschillende opties voor en kunnen we werken in verschillende stijlen. Zo past uw bedrijfsfilm perfect bij  uw bedrijf! Op onze website vindt u onder andere een overzicht van ons vorige werk, zodat u kunt zien wat de mogelijkheden zijn. Lees meer…